15 állat, akinek genetikai hibája csak még tökéletesebbé tette a megjelenését

Csak azért mert valaki teljesen más megjelenéssel jön világra, mint a legtöbben az nem jelenti azt, hogy nem lehet fantasztikus és különleges. A négylábú barátaink olykor egyedi külső védjegyekkel születnek, ami még ellenállhatatlanabbá teszi őket, és nincs olyan ember, aki ne tudna egyből beléjük szeretni. Vannak, akik rosszul kezelik a genetikai hibákat, szerintünk viszont oka van annak, hogy így jöttek világra. A mostani posztunkban olyan állatokat gyűjtöttünk össze, akiknek genetikai rendellenességei csak még tökéletesebbé tették a megjelenésüket.

1, “Ő itt Monti, aki egy nagyon különleges macska. Egy kromoszóma rendellenesség miatt furcsa arcszerkezettel született, de így is sokan beleszerettek a külsejébe.”

2, “Quigley állkapocs deformációval látta meg a napvilágot, de több plasztikai műtét során az élete sokkal könnyebb és boldogabb lett.”

3, Ennek a macskának születésétől fogva csak egy szeme van, szája furán áll és állkapcsa is görbe. Viszont ezek nem akadályozzák meg őt abban, hogy csíntalan macska legyen.

4, “Lelo súlyosan megsérült mikor egy autó elütötte, viszont nem akkor vesztette el egyik szemét, hanem korábban mikor egy pitbullal harcolt.”

5, Ez a macska nem szándékosan kancsalít, hanem így jött a világra, ám ez a rosszalkodásban egyáltalán nem akadályozza őt.

6, “Ő Enzo, egy ritka bőrbetegséggel született Golden retriever, akinek arca egyik felén egy nagy fekete folt van.”

7, “Ő Narnia, akinek testét két különböző szín uralja.”

8, “Ausz heterokrómiás szemekkel született, s ezekkel egy perc alatt bárkit elvarázsol.”

9, “Ő Vénusz, Argentína leghíresebb kimérás macskája.”

10, “Hogan egy állatmenhelyen született, de már akkor sérült szemmel látta meg a napvilágot. Ennek ellenére, rálelt szerető családjára, akik úgy szeretik őt, ahogy van.”

11, “Tuna sérült állkapoccsal született, viszont megjelenésével az egész internetet elvarázsolta.”

12, “Olívia kancsal szemekkel született, viszont ez nem gátolta meg őt abban, hogy hatalmas népszerűséget szerezzen az Instagramon.”

13, “Ő Walnut, aki születésétől fogva egy szemmel rendelkezik. Gazdái szerint ő a legéletvidámabb kutya az egész föld kerekén.”

14, “Moji egy bolyhos skót macska, aki heterokrómiás szemekkel született, és fülei is rendkívül furcsán állnak.”

15, “Bowie a genetika egyik legszebb példánya, aki eltérő színű szemmel látta meg a napvilágot. Gazdái oda meg vissza vannak érte.”

Ti nektek volt már hasonló kinézetű állatotok?

betöltés...