Az anya rohanva ment a bölcsődébe, miután a gyermeke furcsa sérüléseket szerzett az arcán – a rejtett kamera felvételeit látva nem akart hinni a szemének

Amikor otthagyjuk gyermekeinket a bölcsődébe, óvodába bízunk abban, hogy az ottani személyzet nagy figyelmet szentel minden kis lurkónak. Mivel a szülők legnagyobb kincse a gyermeke, ezért természetesen minden percben biztonságban akarja akkor is tudni, ha épp nincs mellette. Cikkünk főszereplője Tracy Blinov is pontosan ezt szerette volna, de átlagos napjából igazi rémálom lett, mikor a bölcsődéből telefonáltak, hogy gyermeke megsérült.

Kiderült, hogy a kis Eliana arcát egy másik gyerek megharapta. Több se kellett Tracy-nek azonnal visszafordult. Mikor meglátta, hogy néz ki kislánya teljesen ledöbbent. Eliana arca tele volt harapásnyomokkal, amit egy idősebb gyermek csinált.

A gyerekek közti civakodás nem új keletű dolog, hiszen ezáltal is erősödnek és felkészülnek a való életre. Persze vannak dolgok, amik elfogadhatók és vannak, amik nem, ez nyilván abba a kategóriába tartozik, ami nem fogadható el.

A legnagyobb probléma azonban az volt, hogy az ott dolgozók nem léptek közbe, sőt a kamerafelvételek alapján kiderült, hogy a lányt többször is megharapták mire észrevették mi történik. A bölcsőde vezetősége ki akarta deríteni, miért kellett ennyit várni a gyermek megmentésére. A felvételen látható, hogy Eliana sírásban tört ki így lehetetlen, hogy az alkalmazottak ezt nem hallották meg.

A sérülést okozó gyermeket ezelőtt már eltanácsolták egy másik bölcsiből, mert ott is hasonló dolgokat művelt.

Elképzelhető, hogy a szülei nem mondták el az intézmény vezetőjének, hogy a gyermeknek viselkedési problémái vannak, valószínű amiatt, mert akkor nem vették volna fel.

A gyerek olyan súlyos sérüléseket okozott a kis Eliana arcán, hogy antibiotikumot kellett szednie. Viszont annak ellenére, hogy arca telis-tele volt zúzódásokkal nagyon is eleven és kiegyensúlyozott gyermek volt.

Néhány nappal az incidens után egyre jobb kedve lett a babának, sőt a véraláfutás és a zúzódás is elkezdett visszahúzódni. Hihetetlen, hogy a babák milyen gyorsan regenerálódnak.

A montanai törvények szerint az óvodákban és bölcsődékben minden óvónőre négy gyermek jut. Ám miután megtörtént a baleset a bölcsőde vezetője úgy döntött, hogy az egy főre jutó gyerekek számát kettőre csökkentik, hogy mindenkire tudjon az adott illető figyelni ezzel is elkerülve a hasonló eseteket.

Reméljük Eliana hamar felépül és a vezetőség elgondolkodik rajta, hogy több embert alkalmazzon, akik 100\%-ban oda tudnak figyelni a gyerekekre.

Nektek mi a véleményetek erről az esetről?

betöltés...