A 10 éves kislány felrobbantotta a stúdiót – Úgy énekelte Lady Gaga dalát, ahogy maga az énekesnő

Az America’s Got Talent tehetségkutató műsor idén számos lenyűgöző és elképesztő produkciót tartogat. Ezen a héten sem szűkölködött a műsor hasonlókban, sőt. Ezúttal egy tíz éves kislány, Roberta Battaglia sokkolta a zsűrit, de csakis a legjobb értelemben. A kanadai lány gyönyörű hangjával kápráztatta el a zsűri tagjait és nem utolsó sorban a közönséget.

A Shallow, a Csillag Születik című film legújabb feldolgozásának főcímdala hatalmas népszerűségnek örvend. Az eredeti dal Bradley Cooper és Lady Gaga előadásában hangzik el.

A műsor legújabb felfedezettje úgy énekelte a híres zeneszámot, mintha maga Lady Gaga állt volna a színpadon. A közönség, sőt, még a zsűri sem hitt a saját fülének. A produkció végén még azt is megkérdezték a kislánytól, hogy nem áll-e valahol mögötte az énekesnő. Roberta sírva válaszolt a kérdésre: “Én voltam.” A mentorok és a közönség is állva tapsolt a tíz éves kislánynak, akit csodálatos hanggal áldott meg az élet.

Sofía Vergara pedig, felszólalása végén az arany gombot is megnyomta, amit minden zsűritag csak egyetlen egyszer használhat az egész szezonban.

Miután a 47 éves színésznő megnyomta a gombot arany konfettik hullottak Robertára, könnyei pedig ismét eleredtek. Vergara még a színpadra is felment, hogy megölelje ezt a hihetetlenül tehetséges kislányt.

“Olyan csodálatos vagy. Annyira jó voltál” – mondta a kolumbiai-amerikai színésznő.

A kanadai kislány Totontóban él és folyékonyan beszél angolul és olaszul. Édesanyja kísérte el a műsorba, ahol lánya mindenkit levett a lábáról. Roberta elmondta, hogy Sofía Vergara a kedvence, imádja őt és örül, hogy végre élőben is találkozhatott vele. A lánynak van egy Youtube csatornája, amit szülei kezelnek. A Got Talent-ben készült videója pedig, már majdnem két és fél millió megtekintést tudhat magáénak.

A műsor óta számos szakember és világsztár úgy véli, Roberta hatalmas karrier előtt áll, az America’s Got Talent pedig az első lépés lehet számára a hírnév megszerzéséhez.

betöltés...