4 dolog, amitől a férfi fülig szerelmes lesz beléd és örökre veled akar maradni

A szerelem nagyon bonyolult és korántsem egyszerű érzés. Számos feltételnek kell egyesülni ahhoz, hogy valakire azt mondhassuk, hogy ő az igazi, a nagy Ő, akire mindig is vágytunk. Nemcsak a nők, a férfiak is ugyanígy vannak ezzel. Vannak pillanatok, amikor úgy érezzük, még jobban beleszeretünk partnerünkbe.

Loving couple have fun at home. Pretty blonde in a white blouse.

A nők esetében jelentős szerepe van az intim, érzelmes pillanatoknak, amik beindítják a folyamatot, valamint a romantikus gesztusok is elengedhetetlenek. A férfiaknál pedig, bármennyire is furcsának találjuk, sokkal összetettebb a dolog. Amíg a nőknél az intimitás és érzelmek játsszák a nagyobb szerepet, a férfiaknál négy dolog a legfontosabb. Íme a nagy titok, amiről most lerántjuk a leplet. Ez kell a pasiknak!

Humor

A nők is szeretik, ha a kiszemelt férfi megnevetteti őket, a férfiak esetében még ennél is fontosabb, sőt, elengedhetetlen a humor. A pasiknál a nő nemcsak a szerelmet jelenti, hanem a legjobb barátot is. Egy olyan barátot, akivel lehet viccelődni, hatalmasakat nevetni, arról nem is beszélve, hogy a nő ne vegye túl komolyan magát. Amikor a férfi úgy érzi, hogy boldog, jókedvű és szereti szabadidejét a nővel tölteni, akkor ez megerősíti benne a kötődés érzését, ami bizony örökre szól.

Szabadság

A férfiaknak szüksége van arra, hogy meglegyen a saját terük és szabadságuk. Ez azt jelenti, hogy igénylik a szabadidőt, amikor elmennek sörözni vagy sportolni, motorozni a haverokkal, esetleg egyedül töltsenek el néhány órát, minden ok nélkül, csak úgy. Számukra rendkívül fontos, hogy amikor kikapcsolódás után hazaérkeznek érezzék, hogy a nő örül annak, hogy párja jól érezte magát. Kifejezetten szeretik, ha a nőt nem zavarja, ha egy kicsit egyedül kell lennie vagy, ha mindketten otthon vannak ugyan, de csakis a saját dolgukkal foglalkoznak.

Ébredés

Abban semmi különös és furcsa nincs, hogy a férfinak is szüksége van az intim együttlétekre. Ezek azok a pillanatok, amikor ráébred, hogy valójában mennyire szerencsés, hisz te vagy mellette. Ha a pasid a szemedbe néz, megsimogat vagy kimondja, hogy szeret, ne csinálj semmit, csak hagyd, hogy ezt tegye. Ezekben a pillanatokban eszedbe se jusson felkelni mellőle, a reggeli vagy egy telefonhívás várhat. Engedd neki, hogy kiélvezze az együtt töltött pillanatokat.

Kibékülés

Minden kapcsolatban elérkezik egyszer az első veszekedés, vita, ez elkerülhetetlen. Első alkalommal a kibékülés nem tartozik a kedvenc pillanatok közé. Ez a szituáció arra hasonlít, amikor néhány napig távol vagytok egymástól.

A veszekedés után úgy érzitek, hallani sem akartok egymásról. Ezt követően jön az a bizonyos felismerés, amikor a pasi rájön, hogy ez a nő az élete szerelme, ez pedig hatalmas vágyat és felkorbácsolt szenvedélyt vált ki belőle.

betöltés...