20 fénykép, mely olyan mintha teljesen más univerzumból származna

Mi emberek természetünknél fogva olyanok vagyunk, hogy félünk az ismeretlentől és távol tartjuk magunkat a veszélyes helyzetektől. Viszont azok az emberek, akiknek volt annyi bátorsága, hogy legyőzze félelmeit és kíváncsiságuktól feltüzelve belevessék magukat az ismeretlenbe, érdekes és csodás dolgokat fedezhettek fel. A szokatlan jelenségekről elég egy puszta kép, hogy mindenki lázba jöjjön és szomjazzanak a hasonló helyzetekre. Bizonyára te is láttál már képen óriás repülőkutyát, vagy fekete színű otter rex nyulat, melyek óriási népszerűségnek örvendenek. Mai posztunkban ilyen és ehhez hasonló képeket hoztunk el.

1, Egy gyík, ami úgy néz ki mint egy apró sárkány.

Egyébként ez a kis fickó valójában egy mexikói aligátor, mely az erdőirtások és az orvvadászat miatt kihaló félben van.

2, Albínó-varjú

Ezek a ritka madarak a kanadai Qualicum Beachen élnek. Ezek az állatok az úgynevezett “leucizmusban” szenvednek mely a pigmentáció elvesztését takarja. Kb 10 éve 2 leucizmusos madár alapított családot és az utódok is örökölték a betegséget. Kiderült, hogy minden évben nő a fehér varjak száma Qualicum Beachen.

3, Kicsit olyan mintha egy űrlény lenne, pedig csak egy leopárdfóka a jég alatt.

4, Tündér gyűrű

Régen az emberek azt hitték, hogy ezek a körök portálként funkcionálnak és kaput nyitnak egy másik dimenzióba, vagy ezzel jelölik a boszorkányok tánchelyét. Azt gondolták, aki belép a körbe meg fog halni. Viszont erre a tudósok találtak logikusabb magyarázatot. A föld alatt növekvő micélium kört alakítva növekszik. Az idő múlásával a kör közepén lévő tápanyagok kimerülnek majd elpusztul. A micélium gyűrű formájában mutatkozik meg, melyből a tündérgyűrű legenda keletkezett.

5, Titokzatos üveggolyók, amelyeket a gyerekek gyűjtnek.

Ezek a kis golyók voltaképpen üveggyárakban használt félkész termékek. Ezek a kerek tárgyak szállítás közben kieshetnek, amit a gyerekek megtalálhatnak és megtarthatnak.

6, Szokatlan égi jelenség

A képen látható jelenséget a légkörben lévő jégkristályok fényvisszaverése hozza létre. Ennek következtében olyan, mintha gyertyaláng lenne.

7, Úgy is mondhatnánk, hogy ez a búvár a világ peremén ül.

8, Egy tengeri pillangó feloldódása a vízben.

Ennek a tengeri pillangónak vagy más néven pteropodáknak a héját szén-dioxid-nak tették ki, mely 45 nap alatt oldódott fel teljesen.

Az éghajlatváltozás Földre gyakorolt ​​hatása érdekében megemelték a szén-dioxid szintet, mely növeli a víz koncentrációját és óceánsavvá változhat. Ez viszont a tengeri élőlényeket a kihalás szélére fogja sodorni.

9, Titokzatos tó kék vízzel

Ezt a tavat sok legenda veszi körül. Az emberek azt mondják, hogy akik megmártóznak vagy úsznak benne hamarosan meghalnak. Amennyiben a vizet egy pohárba töltik, színe elveszíti jellegzetes árnyalatát. Egy elmélet szerint a kék színt a tó alján lévő ásványok okozzák.

10, Elektromos szuperhatalom

Gyakorlatilag minden ember rendelkezik ezzel az aprócska szuperképességgel a téli időszakban. A kötött, meleg, szintetikus ruhákkal érintkezve statikus elektromosság alakul ki. Viszont páratartalom emelkedés esetén ez megszűnik. Az ilyen statikus elektromossá elkerülése érdekében célszerű természetes anyagokból készült ruhákat választani.

11, Egy ház, melyet teljes egészében ellepett a hó és a jég egy hatalmas hóvihar után Ohioban.

12, Egy ismeretlen állat lába

Ez bizony egy déli-kaszárius lába. Ezek a madarak majdnem akkorák, mint a struccok. Ezek a madarak kb 127-170 centiméter hosszúak is lehetnek, ami valljuk be szép teljesítmény. Lábaikat és szárnyaikat használják támadás során.

13, Fekete tojás egy vulkánban

A legenda szerint, aki megeszi ezt a tojást 7 évvel meghosszabbítja az életét. A tojás csak és kizárólag a japán Owakudani vulkáni völgyében található.

14, Az épület láthatatlan fala

Nyugi csak egy illúzió. Ez az épület voltaképpen háromszögletű és Szingapúrban található. Ez a hatás akkor keletkezik, ha egy bizonyos szögben készít róla az ember képet.

15, Rendellenes zónák, ahol a lámpák önmaguktól világítanak

Ez a jelenség elektromágneses sugárzás miatt alakul ki az elektromos vezetékek körül. Ennek hatására az izzók önmaguktól világítanak.

16, Furcsa jelek a fákon

Nyugalom nincs itt semmiféle varázslat csupán a harkályok véletlenszerű lyukakat készítenek a rovarok keresése során.

17, Ősi tárgy a tengerparton

Ez egy hétköznapi csiga háza volt, de az ásványok szó szerint kitúrták onnan az állatot. Ezt egyébként ma achátnak nevezik.

18, Varázslatos könyvtár.

Ha azt hitted ilyen könyvtár csak a mesében léteik, akkor tévedsz. A portugál királynak van ekkora gyűjteménye Rio de Janeiróban.

19, Semmi extra csak egy óriás repülőkutya.

Ha hiszed, ha nem ez az állat gyümölcsökön él, szóval nem, nem ragadozók. Méretük elképesztő, egyesek akkorára is megnőhetnek, mint egy hat éves gyermek. Annak ellenére, hogy nem ragadozók nem célszerű közel menni hozzájuk ugyanis komoly vírusokat hordoznak, melyek rendkívül veszélyesek az emberekre.

20, Nyulak egy párhuzamos univerzumból

Ezek a nyulak valóban léteznek, méghozzá kekete otter rex néven lehet megtalálni őket az interneten. Nagyon különlegesek ezért óriási kereslet van rájuk.

Na mit szóltok?

betöltés...