Emlékszel még Donatella Versace-ra? Így néz ki napjainkban.

Donatella Versace a világ leghíresebb divattervezőjévé nőtte ki magát. Reggio di Calabria-ban, Olaszországban született és testvérei közül ő volt a legfiatalabb. 1970-ben Gianni fivérét követte Firenzébe, hogy együtt építsenek fel egy luxusmárka birodalmat. A 80-as években egyre nőtt a ruhái népszerűsége a nők körében, melyek színpadiasak és drámaiak voltak. Miután Gianni látta, milyen nagyszerűen megy a bolt, piacra dobta első parfümjét, amit Donatellának ajánlott.

Miután Gianni elhunyt, Donatella vette át a hatalmat, és úgy gondolta, hogy sokkal nagyobb sikereket is el tud érni az életben. Ez így is lett, ugyanis olyan modellek és színészek váltak általa világhírűvé, akik soha nem hitték, hogy sikeresek lehetnek.

A leghíresebb ruhája közé tartozik mind a mai napig az úgynevezett „Jungle Dress”, ami egy gyönyörű zöld színben pompázó testre omló ruhaköltemény. Olyan hírességek viselték, mint Jennifer Lopez és Geri Halliwell.

2008-ban Donatella elnyerte az FGI Superstar-díjat, 2012-ben valamint 2016-ban az év divattervezője díjat, 2010-ben pedig az év asszonya címet.

2017-ben a “British Fashion Council The Fashion Awards-on” az év divatikonja lett. 2018-ban pedig az első olyan nő, aki az év tervezője lett az Egyesült Királyságban és Kínában.

Az ikonikus divattervező, nemcsak divatháza által vált ismertté, hanem elképesztően sok plasztikai műtétje miatt is, amitől már szinte fel sem lehet ismerni.

Senki sem tudja mi lelte őt, ugyanis nagyon gyönyörű nő volt fiatalabb korában. Talán megrémítette őt is az idő múlása.

Szinte meg sem lehet számolni, mennyi kezelésen vett részt, hogy megfiatalodjon.

Sajnos azt nem lehet mondani, hogy túl jót tett neki ez a kezelés, mivel úgy néz ki, mintha kétszer olyan idős lenne, mint amennyi valójában.

Ezen felül pedig nem igazán jó dolog, hogy még mindig úgy öltözködik és sminkkel, mintha 30 éves lenne.

Nektek mi a véleményetek róla?

Szerintetek megérte a sok plasztika?

betöltés...