21 furcsa kép, ami olyan dolgokat mutat be, amire nincs logikus magyarázat

Mindennap történik valami érdekes a világon, de nem mindig van lehetőségünk ezt szemügyre venni, vagy lefényképezni. Az internet azért csodás dolog, mert ott akkor is rátalálhatsz az érdekességekre, ah nem is keresed. Természetesen vannak olyan felvételek, képek melyeket megnézve egyszerűen nem jutsz dűlőre, sőt logikus magyarázatot sem találsz arra, hogy miért is történtek úgy a dolgok ahogy. A mostani posztunkban is igyekeztünk olyan fotókat bemutatni, melyekre ugyanígy nincs logikus magyarázat és egyes képeknél csak az a kérdés jut eszedbe, hogy: Miért?

1, Nem értjük a gyártót. Azt gondolják, hogy a nők csak rózsaszínű szerszámkészlettel képesek elvégezni egy munkát?

2, Amikor kinéztem az ablakomon megláttam ezt a virágot, ami messziről úgy nézett ki, mint egy ember feje. Kicsit megijedtem.

3, Még nem jöttem rá hogyan, de valahogy sikerült úgy lefényképeznem a macskám, hogy ilyen arcot vágjon. Nemcsak én, de a másik macskám is megijedt tőle.

4, Ez a férfi úgy gondolta, hogy fizetés során felteszi a pultra a lábát. Csupán egy kérdés kavarog a fejemben ezzel kapcsolatban: Miért?

5, Láttál már valaha olyan fokhagymát, aminek nincsenek gerezdjei?

6, Nem értjük mégis ki a fene gondolhatta, hogy ez a tervezés optimális. Rém borzalom az egész. A jobb alsó sarokban lévő végtelen gomb meg egyenesen irracionális.

7, Ez a sírkő több kérdést is felvet. De az első és legfontosabb, hogy hogyan hunyhatott el az illető február 30-án, ha csak 28 napos a hónap és 29 is maximum csak akkor lehet, ha szökőév van?!?!

8, Amikor kihúztam a fiókom nem hittem a szememnek. Ahogy lenéztem a földre először megijedtem, mert nem tudtam, honnan jön ez a nyíl. Majd kiderült, hogy a fiókomnak van ilyen árnyéka.

9, Ez a kínai bolt furcsamód, ám annál okosabban oldotta meg az újrahasznosítást.

10, Egyik nap kipróbáltam az új drónomat és az egyik lámpaoszlop tetején egy mini templomot véltem felfedezni.

11, Ebben a hotelben valamilyen oknál foga a mennyezetből folyik a víz a kádba.

12, Láttatok már valaha olyan gyümölcsöt ami félig citrom és félig lime? Nos itt a remek alkalom.

13, Ez az úgynevezett zsidócseresznye, ami teljesen úgy néz ki, mintha egy elszáradt paradicsomban nőtt volna egy másik paradicsom.

14, Az utcán sétálva pillantottam meg ezt a csatornafedelet, ami alól indokolatlan fény szűrődött ki. Kíváncsi lennék vajon mi lehetett.

15, Boltba menet láttam meg ezt a kutyát, aki úgy ült a földön, mint egy ember. Nem tudtam elmenni úgy mellette, hogy nem fotózzam le.

16, Egy citrom, ami elég érdekes megjelenésűre fejlődött ki.

17, Kíváncsiak lennénk, hogy mekkora gyerek lehet benne.

18, Ha elfogy a szupermarketben a zacskó, nincs mit tenni rögtönözni kell… na de ilyet?!

19, Az elfogyasztott kávém olyan foltot hagyott a csészén, mintha a világ kontinensei lennének rajta.

20, Ti láttatok már ehhez hasonló tojást? Vajon, hogy fejlődhetett ilyenre?

21, Ez a paradicsom egy az egyben úgy néz ki, mintha egy eper fejlődött volna ki benne.

Ti láttatok már ilyen fotókat?

betöltés...