Könnyek közt énekeltek a kórház alkalmazottai miközben betolták a kislányt a műtőbe

A cikkünkben szereplő felvételtől eddig nem láttunk szívbemarkolóbbat. Minden szülő legnagyobb rémálma, az ami a gyermekkel történt.

2019. április 19-én a képen látható 2 éves kislány, név szerint Cora bekerült a kórházba, ugyanis légzési nehézségekkel küzdött. A gyönyörű kislány sajnálatos módon elkapta a humán parainfluenza-vírust, melynek következtében egymás után háromszor is szívinfarktust kapott a kórházi ágyon. Az orvosok mindent megtettek annak érdekében, hogy újraélesszék. 25 percen keresztül küzdöttek, ám agya ekkora már visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett.

Közzétette: Meagan Sobolik – 2019. május 23., csütörtök

A kislány szülei még így is reménykedtek, hogy gyermekük valamilyen úton módon mégis felébred és felépül a betegségből, de ez sajnos nem következett be. Cora-t csak a gépek tartották életben, ám ez idő alatt is agya további károsodásokat szenvedett el. Ekkor tudatosult a szülőkben az, hogy végleg elvesztették gyermeküket, ezért komoly döntés elé kényszerültek.

Update on Coralynn: She has now been officially declared brain dead. There is now no chance of our little girl...

Közzétette: Meagan Sobolik – 2019. április 21., vasárnap

A szülők azt akarták, hogy gyermekük megtalálja a lelki békét, ezért jóváhagyták, hogy lekapcsolják a gépekről. Érzelmes búcsút vettek szeretett lányuktól, aki ugyan rövid ideig, de bearanyozta az életüket. Utolsó útja a hideg műtő felé vezetett, mert a szülők felajánlották épen maradt szerveit, hogy ezzel is jó pár gyermek életét mentsék meg. Ezzel azt remélték, hogy Cora halála nem volt hiábavaló.

Mivel a kórház dolgozói hamar szívükbe zárták a kislányt, és hosszú-hosszú perceken át küzdöttek a kis életéért, ezért a kórház szinte össze alkalmazottja sorfalat állt neki. Tudták, hogy a szülőknek milyen nehéz ez a pillanat, így végig kitartottak mellettük és egyesével vettek búcsút tőle.

https://www.facebook.com/donate/442271536525363/?fundraiser_source=external_urlplease share this video again. Let’s continue to share this superhero with the world.

Gepostet von Meagan and Paul’s time of need. am Freitag, 17. Mai 2019

A műtét során mind a család és mind a kórház alkalmazottai az “Amazing Grace” című dalt énekelték.

betöltés...