15 elbűvölő gyerekmodell, akiben a végtelenségig lehetne gyönyörködni

Mindenki sajátosan értelmezi a szépség fogalmát: egyeseknek Marilyn Monroe tetszik, másoknak Kate Moss. De a gyerekek szépségét senki sem vitatja. A pofijuk, a hosszú szempillájuk és a nagy szemeik még a kőszíveket is megolvasztják.
Most olyan gyönyörű gyerekmodelleket láthatsz, akik téged is le fognak nyűgözni.

Graylee Mae – 3 éves, USA

Graylee az amerikai futball játékos Lance Moore legidősebb lánya. Szépségét édesanyjától örökölte. Már számtalan gyerekruha reklámban szerepelt. Az ő és testvére fotói gyakran láthatók anyukájuk Instagram oldalán és rengeteg dicséretet kapnak a kommentelőktől.

Violetta Antonova – 5 éves, Oroszország

Violetta még csak 4 éves, de már rengeteg divatbemutatón fellépett modellként, és gyerekruhákat is reklámozott. Van egy bátyja, aki szintén modellkedik. Violetta imádja a színpadot és a reflektorfényt. Saját Instagram oldala van, ahova édesanyja sokat posztol róla.

Arisha Lebedeva – 5 éves, Oroszország

Arisha a híres modell, Elena Perminova lánya. Már egészen kiskorától kezdve anyja nyomdokaiban jár. Gyakran szerepel magazinokban, és az Instagramon minden fotója nagyon sok elismerő kommentet kap.

Jare Ijalana – 6 éves, Nigéria

Jare egy véletlennek köszönheti, hogy felfedezték. Mofe Bamuyiwa nigériai fotós készített róla néhány fotót, majd feltette azokat az internetre. A képek aztán villámgyorsan terjedtek és szinte azonnal hírnevet szereztek a kislánynak. Jare két nővére szintén modellként dolgozik.

Liza Tolmacheva – 6 éves, Oroszország

A kis Liza szőke haja és nagy, kék szemei mindenkit elvarázsolnak. A kislány imád táncolni, énekelni és színészkedni. Liza már a divatipar felé vezető úton jár: részt vesz különböző bemutatókon, versenyeken és katalógusfotózásokon.

Cooper Lunde – 6 éves, Dél-Korea

Átható tekintetével és hosszú szempilláival Cooper Dél-Korea egyik legnépszerűbb gyerekmodellje. Instagram profiljának több mint 250.000 követője van. Láthatjuk gyerekruha reklámokban és divatmagazinok címlapján.

Jordyn Reinle – 7 éves, USA

Még csak 7 éves, de már Amerika egyik legkeresettebb modellje! Jordyn rendszeresen szerepel divatbemutatókon, és olyan nagy amerikai márkákkal dolgozik együtt, mint a Simplicity Patterns, The Children’s Place és a Kidpik.

Keeike – 7 éves, USA

Göndör hajával és édes mosolyával Keeike pont olyan, mint egy baba. Két nyelven beszél, tud angolul és franciául. Fiatal kora ellenére már szerződése van a V. Pirratte nevű modellügynökséggel. Rendszeresen szerepel magazinok címlapján, ruhahirdetésekben, és a közösségi oldalakon több mint 100.000 embert érdekel az élete.

Ava Maria és Leah Rose – 8 évesek, USA

A lányok azután váltak híressé, hogy anyukájuk a közösségi oldalára feltett róluk egy képet. Felkeltették egy modellügynökség figyelmét is, és rögtön szerződést ajánlottak nekik. A lányok imádnak úszni, táncolni, és élvezik a reflektorfényt.

Anna Pavaga – 9 éves, Oroszország

4 éves kora óta szerepel gyerekruha, játék és sportszer hirdetésekben. A színészetben is kipróbálta magát, videoklipekben és filmekben is szerepelt már. Anna ezenkívül balettozik, gimnasztikázik és szeret rajzolni.

Alisa Samsonova – 12 éves, Oroszország

12 éves, de már együtt dolgozott a divatipar olyan nagy neveivel, mint az Armani Junior, Monnalisa, Mischka Aoki és Liu Jo. Szabadidejében a ritmikus gimnasztikával és a számtannal szeret foglalkozni.

Sofia Razuvaeva – 12 éves, Oroszország

Gyakran hasonlítják Natalia Vodianovához. Magazinokba és katalógusokba készülnek róla fotók, szerepel tévéműsorokban, az Instagramon, és a YouTube-on saját blogja van. Emellett táncol, énekel és színészkedik.

Lara és Mara Bawar – 12 évesek, Brazília

A két lány ritka genetikai mutációval született: bőrükben és hajukban egyáltalán nincsenek pigmentek. Mikor kicsik voltak, szerepeltek a Nike, a Bazaar Kid, az Insanis kampányaiban. Szerepléseikkel próbálnak tenni az albínó emberek elfogadásáért, és igyekeznek felhívni a figyelmet az afrikai országok problémáira.

Meika Woollard – 14 éves, Ausztrália

Meika 3 évesen kezdett modellként dolgozni, azóta pedig már szinte mindegyik nagy gyerekruha márkának volt az arca Ausztráliában. Számos rövidfilmben és videoklipben is szerepelt.

Jade Weber – 14 éves, USA

Jade véletlenül lett modell. Egy fotós látta meg és javasolta az édesanyjának, hogy vigye el egy ügynökséghez. Egyike a legelső nagy munkáinak a H&M és a Vogue Italia részére készült fotózás volt. A modellkedésen kívül videoklipeket készít és filmekben szerepel.

betöltés...