9 híresség, aki bizonyítja, teljesen rendben van többször viselni ugyanazt a ruhát

A divatnak napjainkban nagyon szigorú szabályai vannak, például nem fér bele, hogy ugyanazt a ruhát kétszer is viseljük, és jól teszed, ha minden szezonban felfrissíted a gardróbodat a legújabb kollekciókkal. A legtöbb híresség éppen ezeket a szabályokat követi. De vannak, akik bátrabbak ennél!
Most olyan hírességeket láthatsz, akik megtörték a divat szabályait, és nem féltek kétszer vagy akár háromszor viselni ugyanazt a ruhát.

1. Cate Blanchett

A hollywoodi színésznő gond nélkül vette fel kétszer ugyanazt a ruhát vörös szőnyeges eseményre. A gyönyörű Armani ruha volt rajta 2014 januárjában a Golden Globe-on, majd négy évvel később Cannes-ban is.

2. Anna Wintour

Meglepő, hogy éppen a divatvilág egyik legbefolyásosabb alakja, a Vogue főszerkesztője az, aki gyakran viseli kétszer ugyanazt a ruhát. 2012-ben a brit miniszterelnök fogadásán volt rajta az a ruha, amit 3 évvel korábban, 2009-ben is viselt a Met-gálán.

3. Helena Bonham Carter

A színésznőnek közismerten extravagáns a stílusa, minden alkalommal meglep minket a megjelenésével. Ennek ellenére Helenának semmilyen problémát nem okoz kétszer viselni ugyanazt a ruhát. 2012-ben a Londoni Filmfesztiválon ugyanabban a ruhában jelent meg, amiben előző évben. Csak a frizuráján és a kiegészítőin változtatott.

4. Victoria Beckham

Ez a nő mindig fantasztikusan néz ki, mindegy, hogy csak a hétköznapokra vagy valamilyen eseményre öltözik fel. Ő is azok közé tartozik, akik semmi rosszat nem látnak abban, hogy többször vegyék fel ugyanazt a ruhát. Pontosan tudja, ezt hogyan tegye stílusosan.

Instagramján többször posztol olyan képeket, melyeken ugyanazt a ruhát viseli több év különbséggel.

5. Michelle Obama

Az egykori First Lady mindig csinos, még olyankor is, mikor egy ruha már másodszorra van rajta. 2010 szeptemberében Michelle egy fekete alapon virágmintás ruhát viselt New Yorkban, majd 2 évvel később, Arlingtonban tett hivatalos látogatásán is ugyanerre a darabra esett a választása.

Ezt az élénk színű ruhát is kétszer viselte, de a frizuráján és a gyöngysorán is változtatott.

6. Helen Mirren

A színésznő ezen a téren is megmutatta, hogy azt tesz, amit csak akar. Csupán 2 hónap különbséggel viselte ugyanazt a ruhát. Biztos, hogy nagyon tetszett neki ez a Dolce & Gabbana darab, melyen gyermekrajzok voltak láthatók.

7. Kate Middleton

A cambridge-i hercegnő bizonyította Britanniának és az egész világnak, hogy nagyon gyakorlatias és takarékos nő. Szereti azokat a ruhákat, melyek nem a legdrágább divatmárkáktól származnak, és gond nélkül felveszi kétszer-háromszor ugyanazt a darabot. Többször is viseli a ruháit, de a kiegészítők és a frizurája változtatására nagyon ügyel.

Ez az Alexander McQueen kabátruha már kétszer volt rajta, mielőtt 2018-ban Harry herceg esküvőjén megjelent benne.

8. Meghan Markle

Sussex hercegnője is többször felveszi ugyanazt a ruhát. A lila Aritzia ruha, ami kevesebb mint 100 fontba került, egy piros kabáttal is volt rajta, ami vitákat váltott ki a divatvilágban. Ennek ellenére nemrég újra viselte egy nyilvános eseményen.

A csíkos ruha Sydney-ben tett látogatásán volt a hercegnőn 2018 végén. Egy évvel később Dél-Afrikában is felvette.

9. Meryl Streep

2019-ben a színésznő óriási meglepetést okozott azzal, hogy ugyanabban a ruhában jelent meg egy BAFTA-eseményen, amit 1979-ben viselt az Oscar-gálán. Azóta világhírű sztár lett belőle, rengeteg díjat nyert, lett 4 gyereke, de a 30 éves ruha most talán még jobban állt neki, mint mikor először viselte.

BÓNUSZ: Kim Kardashian és Kris Jenner

Néha az anyák és a lányaik a ruháikat is megosztják egymással. Ebben még a híres és gazdag Kardashian-Jenner család sem lát semmi rosszat.

betöltés...