32 férfi titok, amiről a lányok mit sem tudnak

Nagyon valószínű, hogy nők és férfiak sosem fogják tökéletesen megérteni egymást. De ez ne riasszon el a próbálkozástól! Néha elég kérdezni ahhoz, hogy választ kapj. Egyszerűnek tűnik, igaz?
Közösségi oldalakon megjelent posztokból válogattunk, hogy eláruljuk neked, mi az, ami miatt a férfiak aggódnak, aminek örülnek és amitől megőrülnek.

  • A legnagyobb esélyed arra, hogy megkapd egy férfitól, amit akarsz, akkor van, ha egyenesen megmondod neki.
  • Hölgyek, minket nem érdekel, hogy mennyire vagytok népszerűek a nők között. Ezért ez ne rombolja az önbizalmatokat egy kapcsolatban!

  • Mikor egy férfi leveszi az alsónadrágját, a levegőbe rúgja, majd elkapja a kezével, igazi ninjának hiszi magát!
  • 5 évvel ezelőtt egy lány azt mondta, nagyon tetszik neki a kabátom. 2 évvel később a kabátomat ellopták. Még mindig nem tudtam túllendülni ezen, mert ennek a lánynak a szavai voltak a legkedvesebbek, amiket hosszú idő óta kaptam.
  • Mikor egy férfi egyedül akar lenni, az nem azt jelenti, hogy veled nem akar lenni. Egyszerűen csak egyedüllétre vágyik.
  • Nem várjuk el, hogy örökké lenyűgözően nézzetek ki. Egymás oldalán fogunk megöregedni. Az idő múlásával is olyannak látunk titeket, mint 30 évvel ezelőtt, a ráncok egyszerűen eltűnnek a szemünkben. De vannak pillanatok, amikor észrevesszük rajtatok az öregedés jeleit. Ennek is megvan a maga szépsége.

  • Mikor valaki sír, a férfi sürgető szükségét érzi, hogy megoldja a problémát. De mikor egy nő sír, az okok olyan mélyek lehetnek, hogy azt nem lehet gyorsan megoldani. Ezért jobb, ha valami olyasmit mondatok: “Csak egyedül szeretnék lenni.” vagy “Arra van szükségem, hogy figyelj rám.” Csak tudassátok a férfival, hogy érzelmi támogatásra van szükségetek és nem azonnali cselekvésre.
  • A férfiak gyakran nem értik a célzást. Például ha azt mondod: “A kocsibejáró annyira síkos, hogy majdnem kitörtem rajta a nyakamat.”, ez még nem lesz elég ahhoz, hogy a férfi megoldja a problémát. Egyszerűen csak azt fogja gondolni: “Légy ma óvatosabb az utcán.” De ha ezt mondod neki: “Drágám, fogj egy lapátot és légyszíves takarítsd el a jeget a kocsibejáróról.”, sokkal nagyobb sikert érhetsz el!
  • Minket tényleg nem érdekel, hogy hova menjünk randizni vagy melyik helyet válasszuk a vacsorához, bármilyen kaja megteszi. A lényeg számunkra, hogy időt tölthetünk együtt érdeklődésünk tárgyával!
  • Mikor azt mondjuk, gyönyörű a hajad, komolyan gondoljuk! Egy férfi számára a nő haja gyönyörű fodrász előtt és fodrász után is. Szeretjük a hajadat, mikor reggel kócos és mikor este szépen meg van csinálva. Alapvetően, míg a hajad hasonlít egy baba frizurájára, a férfiak meg fognak őrülni érte!

  • Egyszer egy kolléganőm megkért, hogy szereljem meg az autóját. Segítettem neki, de nagyon piszkos lettem. Megkérdezte, bemegyek-e lezuhanyozni. Nemet mondtam, mert nem volt nálam tiszta ruha. A nő csak kuncogott ezen. Igen srácok, nem vagyunk túl okosak, mikor a sorok között kell olvasni!
  • Mikor hazaérünk munkából, szükségünk van pihenésre. A hazafelé autózás ebbe nem tartozik bele. Adj 20-30 percet, míg semmit sem csinálunk. Ez segít az agyunknak és a testünknek felfogni, hogy vége a munkanapnak, és itt az ideje többet nem gondolni a munkára.
  • A legtöbb férfi (legalábbis mindegyik, akit én ismerek), megnéz más férfiakat, de sosem mondja ki, ha tetszenek neki, mert attól fél, még melegnek gondolnák. Én gyakran megdicsérem a legjobb barátaimat, csak hogy jól essen nekik. Ahogy én látom, nekünk, férfiaknak is szükségünk van a bókokra. De annyira ritkán kapunk!
  • A fiúk szeretik, ha egyszerűen odadobsz nekik dolgokat, nem pedig a kezükbe adod.
  • Egyetértek! Alapvetően él bennünk egy játékos kutya. Vakarássz minket a fülünk mögött vagy dobj nekünk egy labdát és tökéletesen boldogok leszünk!
  • Gyakran vannak hülye hobbijaink, és ha a nő a legkisebb érdeklődést is mutatja irántuk, már el vagyunk bűvölve. Én játszani szeretek és a feleségem gyakran nézi, ahogy játszom, közben kérdezget és mutatja a jeleit annak, hogy tetszik neki. Ez hihetetlen jó érzés!
  • A férfiak is szeretik, ha randira hívják őket.
  • A menyasszonyom így hívott el randizni: Egy cégnél dolgozunk, ezért egyszerűen odajött hozzám és azt mondta: “Mit szólnál hozzá, ha ma együtt vacsoráznánk?” Megkérdeztem, hogy ki jön még, mire azt mondta: “Azt hiszem, csak te meg én lennénk.” Ez nagyon menő volt!

  • Néha, mikor egy férfi rád néz, valójában nem is téged néz. A szemei lehet, hogy rád tekintenek, de gondolatban azon tűnődik, mennyire szeretett volna sörfőzdét nyitni a középkori Angliában.
  • Néha elképesztően vágyunk az érintésre. Legközelebb, ha leülsz a kanapéra a párod mellé, csak vakard meg a füle mögött vagy simogasd meg a hátát. Mikor ideges vagyok és folyton a problémákra gondolok, az ilyen érintés a barátnőm részéről, segít kizökkenni és újra élvezni az életet.
  • Ismerem az érzést! Néha, mikor a barátnőm megölel vagy megsimogatja a fejemet, majdnem könnyekben török ki. Ez semmi máshoz nem hasonlítható!
  • Gyakran fantáziálunk olyasmikről, hogy megmentjük a világot a terroristáktól. A fejemben én vagyok minden idők legnagyobb szuperhőse. Megmentettem már számtalan repülőt, hajót és segítségre szoruló nőt. Természetesen a családomat is megmentettem már ezerszer.

  • Ma reggel egy órát vagy még többet töltöttem azzal, hogy harci repülőkről olvastam. Majd elbóbiskoltam és álmomban pilóta voltam. Később napközben eszembe jutott, hogy középiskolában volt egy notebookom, aminek a fedelén egy vadászgépben ülő T-rex matrica volt. Ezen aztán hangosan elnevettem magam. A feleségem megkérdezte, mi történt, mondtam neki, hogy semmi. Aztán újra elnevettem magam, elképzeltem, hogy a T-rex megpróbál beiratkozni a pilótaiskolába. Röviden a lényeg, hogy a feleségemmel összevesztünk, mert azt hitte, titkolok előle valamit. Hölgyeim, tudnotok kell, hogy mi nem vagyunk ennyire titokzatosak. Néha, mikor magunkban nevetünk, lehet, hogy éppen arra gondolunk, ahogy egy T-rex megpróbálja megérteni a szélsebesség méréseket.
  • Nagyon sok férfi depressziós vagy szorongó, de nem beszélnek róla, és idegesek lesznek, ha felhozod a témát.
  • Ha akarsz valamit egy férfitól, csak mondd meg neki. Mi nagyon feladatorientáltak vagyunk. Ha azt mondod: “Fázom.”, lehet, hogy egy férfi nem érti, hogy valójában azt akarod mondani: “Ideadnád a takarót?” Ha mérges vagy a párodra, csak mondd meg neki, hogy miért, valószínűleg abba fogja hagyni. Ne mászkálj fel-alá azon dühöngve, hogy a párodat miért nem érdekli az egész. Egyszerűen csak fogalma sincs, hogy mit akarsz tőle!

  • A férfiak nem immunisak a mentális problémákra. Sok férfi szorong, depressziós és vannak testi problémái. Ezt igyekezz felismerni. Az ebben szenvedő férfiakat sokszor lenézik, hiszen egy férfitól elvárják, hogy erős és magabiztos legyen. A mentális problémák bárkit utolérhetnek, ez nagyon komoly dolog és többször kellene róla beszélni – főleg a férfiaknak.
  • Nekünk, férfiaknak van a fejünkben egy doboz, a Semmi Doboz. Amikor megkérdezed a párodat, hogy mire gondol éppen, és azt feleli, hogy semmire, nagy az esélye, hogy az igazat mondja.
  • Elegem van már a randizással kapcsolatos elvárásokból! Nem sokkal ezelőtt a nővérem megadta egy barátnőjének a számát. Elmentünk egy szokásos randira, de nem vonzódtam a lányhoz, ezért többet nem hívtam fel. Ő viszont idegesen várta, hogy jelentkezzek. A nővérem azt mondta, egy bunkó vagyok. Miért?! Egyszerűen nem akartam újra találkozni azzal a lánnyal. Ráadásul neki is megvan a számom, írhatott volna, ha újabb randit akar. A nővérem szerint viszont: “Ez nem így működik. Te vagy a férfi! Neked kell üzenned vagy felhívnod, nem pedig fordítva!” Ebben az esetben az, hogy én ezt nem tettem meg, magáért beszél, nem igaz?!

  • Óriási társadalmi nyomás nehezedik ránk. Erősnek és érzelemmentesnek kell lennünk, hogy támogassunk másokat és pénzt keressünk. Sokszor viszont nem tudjuk, hogy mindezt hogyan érjük el, és ettől megrémülünk. Aztán rájövünk, hogy nincs jogunk félni és segítséget kérni. Ennek következtében pedig folytonos stresszben vagyunk.
  • Néha a férfiak is szeretnek “kis kifli” lenni alvás közben, mikor a nő öleli át őket.
  • Ha szeretnéd, hogy valami történjen azzal a sráccal, aki tetszik neked, tégy felé egy lépést és hagyd, hogy félúton találkozzatok. Ha nem teszi meg az első lépést, valószínűleg azon próbálkozik, nehogy elrontson mindent.
  • – Mire gondolsz?
    – Különösebben semmire.
    – De most tényleg. Mi a gond?
    – Szerinted hány drónra lenne szükség egy autó felemeléséhez?
betöltés...