Egy imádni való mókus, melyet egy hurrikántól mentettek meg, nem tud a mackója nélkül elaludni

Jill egy mókus, akit egy halálos hurrikán elől mentettek meg még 2012-ben, amikor csak néhány hetes volt. Ez a tündéri kis lény azóta a mackójával alszik. Boldogan él családjával Louisianában és gyakorlatilag sztár lett belőle, több mint 700 ezer követővel az Instagramon.

Az imádni való kis mókus a fészkéből pottyant ki a hurrikán során, de szerencséjére mostani családja rátalált és hazavitte. Bár eredetileg az volt a tervük, hogy visszaszoktatják a vadonba, végül velük maradt, és most már nem is tudnák elképzelni az életüket nélküle.

Instagram oldala szerint parkour képességekkel rendelkezik és egyedül a porszívó hangjától fél. Vegetáriánus és legeslegjobban szundikálni szeret. A legcukibb pedig, hogy amikor készen áll a szundikálásra, ragaszkodik ahhoz, hogy ölelgethesse a mackóját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jill The Squirrel (@this_girl_is_a_squirrel) által megosztott bejegyzés,


A kis mókus szobatiszta, mivel a gazdája megtanította, hogyan használja a szemetest wc-ként. Bár van ketrece, állandóan szabadon van és kedvére ugrál a házban. Jill öltözködni is szeret, szuperfotogén és elbűvöli az Instagram közönségét mindennapos bohóckodásával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jill The Squirrel (@this_girl_is_a_squirrel) által megosztott bejegyzés,


Sok éve már annak, hogy a mókust megmentették, most pedig már nap mint nap figyelemmel kísérhetjük, hogy milyen csodás élete lett. Jillel úgy is bánnak, mint egy celebbel, néha ágyba kapja a reggelit, csakis a legpuhább párnán alszik, és annyit szundizhat kis mackójával, amennyit csak szeretne.

Jill valószínűleg az egyik legnépszerűbb állat az Instagramon, saját képmásával ellátott párnákat is lehet kapni, nem is kell tovább ecsetelni, hogy micsoda híresség lett belőle!

Hát nem ő a legcukibb mókus, akit valaha láttál?!

betöltés...