21 ruha a kifutóról, ami teljesen másként néz ki a modellen, mint a hírességen

A modellek tökéletes arányokkal rendelkeznek, magasak és hosszú lábaik vannak. Azt gondoljuk, hogy egy ilyen testen minden ruha sokkal jobban mutat. De biztos, hogy így van ez…?
Most olyan ruhákat láthatsz, melyeket a kifutón modellek mutattak be, de aztán színésznőkön, énekesnőkön és más hírességeken láthattunk viszont. Döntsd el, kin mutatnak jobban a ruhaköltemények: a tökéletes alakúnak mondott modelleken vagy átlagos testalkatú celebeken.

1. Christian Dior – Jennifer Lawrence

A színésznő – vagy legalábbis a stylistjai – pontosan tisztában vannak a divattal. Egy kis változtatás mellrészen, valamint egy öv, és a ruha még pompásabb, mint a kifutón volt.

2. Christian Dior – Jennifer Lawrence

A híressé vált ruhát a színésznő akkor viselte, mikor megkapta az Oscar-díjat és a színpadra vezető lépcsőn elesett. Jó döntés volt, hogy a fejdíszt nem viselte hozzá.

3. Ralph & Russo – Penélope Cruz

Penélope Cruz az egyike azon hírességeknek, akiknél nem lehet felhánytorgatni a múltban elkövetett divatbakikat. A ruha éppen olyan jól mutatott rajta, mint a kifutói modellen.

4. Thierry Mugler – Kim Kardashian

A főleg az alakja miatt híressé vált celeben kacér személyisége miatt még jobban mutat a szexi dekoltázs, mint a vékony modellen.

5. Jean Paul Gaultier – Kim Kardashian

Ez az arany köntös sokkal erotikusabb Kimen, mint a modellen. Látod, milyen jól néz ki egy hosszú ruha a kerekded idomokon?

6. Marques Almeida – Rihanna

A divat merész irányzatának híve az énekesnő, de ezt megengedheti magának, hiszen még a legkülönösebb darabok is nagyon jól mutatnak rajta. Te felvennéd ezt a lila bundát?

7. Christian Dior – Rihanna

Az extravagáns kabát egy új és még vonzóbb külsőt kölcsönöz Rihannának.

8. Giambattista Valli – Rihanna

A híres ruha, amit a modellen szinte lehetetlen volna felismerni. Szerinted kinek áll jobban?

9. Ralph & Russo – Jennifer Lopez

Az énekesnő sosem a modellszerű karcsúságáról volt ismert. Ez a ruhaválasztás is bizonyítja, hogy nem mindig a modelleken áll jobban egy adott darab.

10. Gucci – Salma Hayek

A szexi mexikói színésznő sem éheztette magát soha, hogy olyan vékony legyen, mint a modellek. Büszke nőies domborulataira. Nem félt olyan ruhát felvenni, amit egy karcsú modellen látott korábban a kifutón.

11. Zuhair Murad – Chrissy Teigen

Chrissy nagyban hozzájárult a pozitív testkép terjesztéséhez Hollywoodban, erőfeszítései pedig nem voltak hiábavalóak. Csak nézd meg, milyen csodásan fest ebben a hófehér ruhában!

12. Julien Macdonald – Krysten Ritter

Bár a színésznő méretei közel állnak a modellekéhez, ebben a ruhában, amit skarlátvörös rúzzsal és klasszikus cipővel kombinált, mégis másként néz ki, mint a modell.

13. Zuhair Murad – Nicole Kidman

Nicole Kidman magas és modellszerű alkat, sőt, a dereka még vékonyabbnak is tűnik, mint a modellé. Szerinted melyikükön áll szebben a ruha?

14. Marc Jacobs – Rita Ora

Az énekesnő szereti a színes és meghökkentő ruhákat. Még ezekben a tollakban is nagyon sikkes tud lenni.

15. Zuhair Murad – Catherine Zeta-Jones

A színésznő mindig is büszke volt nőies alakjára. Még 50 évesen is bátran felvesz olyan ruhát, ami sokat enged látni belőle, és még ebben is jobban mutat, mint a modell.

16. Oscar de la Renta – Margot Robbie

A gyönyörű színésznő még ezt a jelentéktelen ruhát is igazi varázslattá tudta változtatni.

17. Chanel – Margot Robbie

Tökéletes ízléssel választ merész és szokatlan ruhát is.

18. Alexandre Vauthier – Lucy Liu

Még ez a különleges szabású szoknya is jól mutat a színésznőn. A szoknya hosszán egy kicsit igazítottak, de így még elegánsabb lett, mint a modellen.

19. Balmain – Katy Perry

Az énekes- és színésznő kedveli a szokatlan, gyakran bizarr ruhákat. Ki gondolta volna, hogy még ez a botrányos ruha is tud jól mutatni a vörös szőnyegen?

20. Balmain – Beyoncé

Az énekesnő végtelenül magabiztos a kinézetét illetően, ezért bátran választ kreatív és merész darabokat.

21. Balmain – Beyoncé

Bár alakja messze van egy modellétől, azt senki nem mondhatja, hogy ez a ruha rosszul áll neki.

betöltés...