Az, ahogyan összekulcsolod a kezed, megmutatja, milyen ember vagy

A testbeszéd szakértői állítják, hogy sokat elárulhat a személyiségünkről az, ahogyan összekulcsoljuk a kezeinket. Ezt a következtetést a Nobel-díjas Roger Wolcott Sperry kutatásai alapján vonták le. Neki sikerült bizonyítani, hogy a személyiséget nagyban befolyásolja, hogy valakinek a bal vagy a jobb agyféltekéje aktívabb.

1. A bal hüvelykujjad van felül

Ha így kulcsolod össze a kezeidet, nagy valószínűséggel gyakorlatias ember vagy. Soha nem hozol elhamarkodott döntéseket. Mielőtt véleményt formálsz, az ellene és a mellette szóló érveket is mérlegeled. Nagyon nehéz téged megtéveszteni. Veled született képességed van ahhoz, hogy átláss az emberek hazugságain.

Éppen emiatt nagyra tartod a családodat és a barátaidat, akik gyakran kérnek tőled tanácsot. És te többnyire bölcs tanácsokat adsz nekik. De mindezek mellett nem vagy egy nagyon komoly ember, éppen ellenkezőleg, még a legkomorabb helyzetben is fel tudod vidítani a társaságot. Különleges humorod miatt mágnesként vonzod az embereket.

Romantikus is vagy, aki tudja, hogyan kell udvarolni. Tudod mit és mikor mondj.

2. A hüvelykujjaid egymás mellett vannak

Hiszed, hogy az ördög a részletekben rejlik. A tökéletességre törekszel, és ugyanezt az elkötelezett és elhivatott hozzáállást várod el másoktól is. A vezetés természetes számodra, és mindig jó példával jársz elől. Eközben törődsz mások szükségleteivel és körülményeivel is.

Mindig meghallgatod mások véleményét, és próbálod az ő szemszögükből is megvizsgálni a dolgot, mielőtt döntést hozol. Becsületességed, őszinteséged sokakat lefegyverezhet, de ezek miatt a tulajdonságaid miatt sokan meg is kedvelnek.

A magánéletben értékeled a becsületességet és az őszinteséget, soha nem félsz elmondani, amit gondolsz, de a párodat sem akadályozod meg ebben.

3. A jobb hüvelykujjad van felül

Téged nagyon befolyásolnak az érzelmek. Még akkor is megérted mások érzéseit, ha az illető mindent elkövet, hogy eltitkolja őket. Ez a különleges képesség tesz alkalmassá arra, hogy mások megnyíljanak neked.

Ennek köszönhetően olyan szemszögből is tudsz nézni dolgokat, ahogyan mások nem, így könnyebben hozol jó döntéseket. Bár érzelmi alapokon mérlegelni az összes tényezőt és így hozni döntést gyakran sok időt vesz igénybe. Megértést mutatsz az emberek felé, ezért vonzódnak hozzád.

A magánéletedben a ki nem mondott dolgokat is tudod. Azzal biztosan nem lesz soha problémád, hogy érzelmileg a párod mellett állj.

betöltés...