11 jel, hogy anyukád a legjobb barátod a világon, és ezen semmi sem változtathat

Végtelen támogatás, tisztelet és kedvesség rengeteg türelemmel és szeretettel. A kötődés anya és gyerekei között nem csupán genetikai kapocs. Felvidítanak, meghallgatják a gondolatainkat, a kétségeinket, megtanítanak szeretni saját magunkat, és ott vannak a hét minden napján, 24 órában. Ez pedig nem kis erőfeszítést igényel tőlük. De az anyák szuperhősök! Ha képesek arra, hogy egész életünkben a legjobb barátnőink legyenek, az a világon a legnagyobb boldogság!
Most megtudhatod, milyen jelek mutatják, hogy különleges barátság van anya és gyermeke között.

1. Az anyukád a legnagyobb rajongód

Az első pillanattól kezdve hisz benned, sokszor még jobban, mint te saját magadban. Nem számít, mik a terveid az életben, mindig ott lesz neked, hogy eloszlassa a kétségeidet és támogasson. Az egyetlen, amit szeretne, hogy jól érezd magad, és ezért mindent meg is tesz.

2. Mindig meg akarja hallgatni, hogy mi újság veled

Mikor valami jó történik velünk, azt meg akarjuk osztani a hozzánk közel állókkal. De a legelső, akinek mindenről tudnia kell, az az anyukánk. Ő pedig jobban fog örülni, mint hinnéd!

3. A tanácsa fontos neked, ahogyan a tied is neki

Mikor hezitálsz, az első, akihez fordulhatsz, az anyukád. A gondolatai, a tanácsai nagyon sokat számítanak és komolyan veszed őket. Nem félsz őszintén beszélni neki azokról a dolgokról, melyek aggasztanak, hiszen tudod, hogy mindent meg fog tenni, hogy segíthessen. De anyukád is kikéri a te tanácsodat, mert tudja, hogy bízhattok egymásban.

4. Tudod, hogy teljesen őszinte lehetsz vele

Nem számít, hogyan érzed magad – jól, rosszul vagy éppen csúfnak – , vele mindig nyílt lehetsz. Nem fog ítélkezni, hanem megpróbál megérteni téged, és mindent titokként őriz, amit mondasz neki. Nemcsak tanácsot tud adni, de hallgatni és figyelni is tud rád, ha éppen arra van szükséged.

5. Mindig megmondja neked az igazat

Jól érzitek magatokat egymás társaságában, de ha úgy érzi, beszélnie kell, beszélni fog. A meztelen igazságot fogja elmondani neked, még akkor is, ha nem feltétlenül kellemes ezt hallani. A kapcsolatodról, a ruhádról, az életmódodról – mert csak a legjobbat akarja neked.

6. Meghallgatja a véleményedet, és megpróbál megérteni

Beszélgetni az anyukáddal azért jó, mert tényleg érdekli a véleményed. Tiszteletben tartja még akkor is, ha nem mindenben ért egyet. Úgy segít megoldást találni, hogy közben nem akarja teljesen megváltoztatni a véleményedet.

7. Mindig ott lesz neked, a nap bármely szakában

Ha távol élsz tőle, akkor is felhívhatod akár az éjszaka közepén vagy egy sűrű nap közben, mert ő mindig fog időt szakítani rád. Ha segítségre van szükséged, megpróbál azonnal segíteni. Ő a legfőbb támaszod a nehéz helyzetekben.

8. Ő még akkor is szeret, ha te magadat nem annyira tudod

Sokféle okból érezhetjük magunkat a padlón. A nehéz időszakokban az anya az, aki körülvesz a még szokottnál is erősebb szeretetével. Megtanít arra, hogy megszeresd önmagad, és a mentális egészségedet is támogatja.

9. Mindig örül a társaságodnak

Az anyukád érdekes személyiség, sokat tud a világ dolgairól, ezért is szerettek együtt lenni. A barátaid is szeretik őt, hiszen sosem érzi magát kellemetlenül a társaságukban.

10. Aggódik érted

Egymás élete, egészsége, kapcsolatai nagyon fontosak számotokra. Talán többet gondolsz az ő boldogságára, mint a tiédre. Napközben többször üzensz neki és hívod, csakhogy biztos legyél benne, minden rendben van nála. Nem számít, hány éves vagy, az anyukád is mindig aggódik érted és érdeklődik felőled.

11. A kapcsolatod vele évről évre erősebbé válik

Minden egyes évvel egyre jobban megértitek és megismeritek egymást, ez teszi erősebbé a kapcsolatotokat. Érzed, ahogy az egymás iránti szeretetetek és tiszteletetek napról napra nő, ez pedig elképesztően jó érzés. El sem tudod képzelni az életet nélküle.

betöltés...