Egy 5 gyerekes anya fotót posztolt a hasáról, hogy bizonyítsa, egy nő mindig gyönyörű - Lenyűgöző, hogy mennyien álltak ki mellette

Diéták, botox, műhajak. Nem nehéz úgy érezni, hogy napjainkban a világ felszínes, és azok, akik nem felelnek meg a sablonnak, nem sok jóra számíthatnak. Ez a sablon az, ami képes elfeledtetni velünk, hogy az igazi szépségnek valami sokkal mélyebb jelentése van és nem felszínes. Ennek bizonyítására az 5 gyerekes anya kendőzetlenül megmutatta a világnak szülés utáni testét. Ismerd meg Brenda Stearns-t, az anyát, az influenszert és a példaképet!

Brenda mexikói származású, de már évek óta az Egyesült Államokban él. Egy szerencsés véletlen folytán egyszer rossz számra küldött egy sms-t, ebből pedig házasság lett. A pár ma Ohioban lakik, ahol Brenda boldog életének részei a pelenkák, a magántanulás és 5 gyerek. Hétköznapjait Instagram oldalán mutatja meg követőinek. Boldogan élt, míg nem jött a depresszió.

Az 5. gyermeke születése után szülés utáni depresszióban szenvedett. Már 3 hónap eltelt, de teste nem akart visszatérni a szülés előtti állapotba. Nem érezte jól magát a bőrében, boldogtalan lett. Ekkor döntött úgy, hogy nem az érzéseire, hanem a valóságra fog fókuszálni. “A valóság az, hogy a testem erős és gyönyörű. És az a tied is!” – írta Brenda.

A fenti képet kitette a közösségi oldalára is. “Ezt a fotót azért készítettem, hogy emlékeztessem magam arra, hogy nem számít, milyen a testünk egy adott pillanatban. Ideje ünnepelni a saját szépségünket!” A legtöbben ezt inspirálónak találják, de sokan gusztustalannak nevezték, hogy megmutatta a testét.

A negatív kommentek azonban nem vették el a kedvét. Mozgalmat indított, hogy felhívja a figyelmet az anyaság szépségére. A nők hálásak voltak az erejéért és a motivációért, amit adott nekik, a legtöbb kommentben elismerésüket fejezték ki Brendának. Ma már több mint 25.000 követője van, akik várják a tanácsait, a motivációt és persze a történeteket a gyerekeiről.

De az egyik legfontosabb üzenet, amit közölni akar, hogy a gyerekek egészben látják az édesanyjukat. “Ismerik a lelkünket, és feltétel nélkül szeretnek minket. És csak ez az, ami számít.” Ehhez képest pedig a bíráló hangvételű kommentek jelentéktelenek.

Egy olyan korszakban, mikor a szépséget sablonba tuszkolják, mindig jó olyan bátor nők történeteit megismerni, akik nem hajlandóak beállni ebbe sorba!

betöltés...