Teszt: Ahogyan fogod a kormányt, az sokat elárul rólad

A legtöbb sofőr – főleg a tapasztaltabbak – már szinte rutinból vezetnek, nem figyelnek oda pl. arra, hogy pontosan hol fogják a kormányt. Ez pedig sokat elárul a jellemükről.
Most megtudhatod, mire enged következtetni az, hogy hol fogod vezetés közben a kormányt.

1. A minimalista

A lehető legegyszerűbb módon próbálsz élni. Inkább kevés igazán jó barátod van, mint sok ismerősöd. De ez nem jelenti azt, hogy unalmas vagy: mások értékelik a stílusodat és a drámázástól mentes életfelfogásodat.

2. A logikus

Nagyon ésszerű és racionális vagy. A családod értékeli a megbízhatóságodat és döntéshozó képességedet. A hangulatod gyakran hullámzik, de még ezt is megpróbálod kontroll alatt tartani.

3. A békéltető

Képtelen vagy elviselni a konfliktusokat. Ha valaha is felemelted a hangod, az csak nagyon ritkán fordulhatott elő. Más emberek között sem tűröd a konfliktust, ilyenkor előveszed a békéltető természetedet, hogy megoldd köztük a problémát.

4. A perfekcionista

Pontosan úgy fogod a kormányt, ahogyan azt tanították, hiszen mindent helyesen kell csinálni. Ez lehetne akár a mottód is, amit követsz az életedben. Ismerőseid szeretnének rád hasonlítani.

5. A pánikoló

Gyakran szorongsz, a munkádat 2-3-szor is ellenőrzöd, hogy biztosan rendben legyen. A családtagjaid próbálnak megnyugtatni, mert tudják, hogy a páncél mögött egy csodálatos személyiség rejtőzik benned.

6. A kalandor

Kalandvágyó ember vagy, aki leugrik ejtőernyővel, járatlan utakon autózik, vagy cápákkal úszik. Talán a hozzád legközelebb állók nem osztoznak veled ezekben a kalandokban, de mindenképpen tisztelnek érte.

7. A főnök

Született vezető vagy, aki könnyen magára vállalja a felelősséget. Mások mentorként tekintenek rád, bíznak benned és a magabiztosságodban. A munkában folyamatosan dicsérik vezetői képességeidet.

8. A családszerető

Az emberek leginkább a gondoskodásod és a kedvességet miatt szeretnek. Boldog vagy, ha a szeretteid sikereket érnek el, kudarcokban pedig mindig kész vagy támogatni őket. Nem szereted átvenni az irányítást. Míg mások élet-halál harcot folytatnak és próbálnak mindent megváltoztatni, addig te könnyedén veszed az életet.

9. A menő

A lazaság megtestesítője vagy, minden helyzetben nyugodt tudsz maradni. Úgy élsz, mintha mindennap vakáción lennél, és nem akarsz megváltoztatni semmit. A hozzád közel állók akkor fordulnak hozzád, mikor lazítani akarnak.

10. A romboló

Elfoglalt vagy, nincs időd azokra az emberekre, akik az utadba állnak. Barátaid csodálják elszántságodat és ambiciózus természetedet, és tudják, hogy komoly bajban mindig számíthatnak rád.

betöltés...