Megdöbbentő felfedezés: A nőknek nagyobb szükségük van a barátnőjükre, mint a férjükre

A házasság igazi kötődést jelent két ember között, akik arra tesznek esküt, hogy életük hátralévő részét együtt töltik. De ha arról van szó, kivel töltöd szívesebben a szabadidődet, a legjobb barátnőddel vagy a férjeddel, bizony nem könnyű a választás.
Ne hibáztasd magad, ha inkább a barátnőddel vagy, mintsem a férjeddel bújj össze, hiszen ezzel nem vagy egyedül! Egy kutatás most magyarázatot ad a dologra.

A felmérés szerint a megkérdezett 1517 nő mintegy fele választotta a férje helyett a barátnőjét a kikapcsolódáshoz és a problémák megbeszéléséhez.

A kutatás szerint a nők ezt azzal indokolták, hogy senki sem ismeri őket olyan jól, mint a legjobb barátnőjük.

A legjobb barátnőddel mindent megbeszélhetsz, nem fog ítélkezni feletted, és vele bármikor bele tudjátok képzelni magatokat a másik helyzetébe. Vannak olyan dolgok, amiket egy nő nem oszthat meg a férjével, de a barátnőjével bármikor megbeszélhet.

Legyen szó vásárlásról vagy arról, hogy kivel járj edzeni, elsőként a barátnőd fog eszedbe jutni. Az azonos érdeklődési kör fontos tényező abban, hogy a nők miért szeretik a szabadidejüket a barátnőjükkel eltölteni a férjeik helyett.

A közösen átélt élmények, a viccek, amiket csak ti ketten értetek, a véget nem érő beszélgetések adják a nők közötti barátság alapját. A kutatásban résztvevő nők bevallották, hogy a leginkább barátnőjük társaságában tudnak önmaguk lenni.

A barátnők egymással élik át az igazán vad dolgokat, együtt mennek bele őrültségekbe, ezért szívesebben vannak egymással, mintsem otthon a férjükkel.

A barátnőkkel együtt töltött idő növeli a magabiztosságot, a nők csinosabbnak, vonzóbbnak érzik magukat ettől. Ez viszont nem történik meg, ha a férjükkel mennek el valahova.

De talán a legfontosabb, hogy a nők saját bevallásuk szerint senki véleményét nem veszik olyan mértékben figyelembe, mint a legjobb barátnőjükét. Vakon bíznak egymásban, és segítségért is egymáshoz fordulnak.

Mint amikor Carrie-t a templom előtt Big faképnél hagyta, és a lányok voltak, akik támogatták. A barátnők bármit megtennének érted, ott vannak neked jóban és rosszban, támogatnak akkor is, amikor senki másra nem számíthatsz.

betöltés...