10 fantasztikus film, amit minden nőnek egyedül kell megnéznie

A következő filmek hihetetlenül értékes leckéket adnak az életről, közben pedig szórakoztatnak, inspirálnak és segítenek abban, hogy a saját életedben is jó döntéseket tudj hozni. Szakíts időt rájuk, és élvezd a mozizást!

Mi kell a nőnek?

Egy baleset után Nick Marshall, az önimádó playboy különleges képességre tesz szert: hallja a nők gondolatait. Rájön, hogy ezt a képességet a maga hasznára tudja fordítani, úgy a szerelemben, mint a munkájában. Mélyebben beleássa magát a nők pszichológiájába, elkezdi jobban megérteni őket, és végül még együtt is tud érezni velük.

Anyád napja

Miután sok éven át kereste az igazit, az eszes és csinos Charlie végre találkozik Kevinnel, a sikeres és megbízható fiatal férfivel, aki első pillantásra beleszeret a lányba. A kapcsolatuk tökéletes, megtörténik a lánykérés, de Charlie hamarosan rájön, hogy párja anyja, Viola képes mindent elkövetni, hogy szétszakítsa őket.

Ghost

Egyik este hazafelé tartva Sam és Molly rablótámadás áldozatai lesznek egy sötét sikátorban. Samet meggyilkolják, de a lelke itt marad, hogy figyelmeztesse szerelmét a rá leselkedő veszélyre. Miután követi gyilkosát, Sam rájön, hogy a halála nem baleset volt. Megpróbál kapcsolatba lépni Mollyval Oda Mae, a médium által, aki maga sem hiszi, hogy képes a holtakkal kommunikálni.

Kegyetlen játékok

Kathryn és Sebastian dúsgazdag féltestvérekként élik napjaikat Manhattanben. Mindent megkapnak, amire csak vágynak, ám ebbe hamar beleunnak, és a modern Don Juan, valamint az unatkozó szépség együtt kitalálnak egy szórakoztató, de kegyetlen játékot az új iskolaigazgató naiv lánya ellen.

Éjkirálynő nappal

Cécile Bussy egy igazi kocka. Miközben a férfiak tekintetét mágnesként vonzza, ő inkább antropológiai tanulmányaival foglalkozik. Találkozik egy szép, de butuska lánnyal, Alex-szel, aki meggyőzi, hogy szakdolgozata témájául válassza inkább a divatvilág cicáit. Hogy jobban tudja tanulmányozni őket, elvegyül közöttük, de nem sejti, hogy a külsejében eszközölt változtatások a személyiségét is megváltoztatják.

A másik Boleyn lány

A két gyönyörű testvér, Anna és Mária életét apjuk vad ambíciói határozzák meg, aki mindent elkövetne, hogy VIII. Henrik kegyeibe férkőzhessen. Mikor egy vadászat során a király megsérül, Mária ápolja, Henrik pedig bele is szeret a lányba. A király szerelméért testvérével versengő Anna azonban ezt nem képes elfogadni. Később mindkét lány befogadja ágyába Henriket, de közülük csak egy ülhet a trónra.

Kedves John!

Savannah és John őrülten szerelmesek egymásba. John hamarosan bevonul a hadseregbe, ettől kezdve pedig csak levelek útján fejezhetik ki egymásnak az érzéseiket. Ezek jelentik John számára az örömet és a reményt a háború alatt. Ígérete ellenére, hogy visszajön és feleségül veszi Savannah-t, John a tervezettnél tovább marad a seregben. Az idő és a távolság próbára teszi szerelmüket. Savannah már nem küld annyi levelet, mint régen. Ha megnézed a filmet, megtudod, hogyan alakult a történetük!

Ha eljön Joe Black

A film központi figurája a médiamogul William Parrish, akinek az életét a Halál megjelenése zavarja össze, mégpedig a rejtélyes fiatalember, Joe Black képében. A Halál arra kéri Williamet, hogy legyen az idegenvezetője, és mutassa meg neki, milyen a földi élet, amit ő elvenni hivatott. De hamarosan az emberi érzelmek hálójába kerül, hiszen beleszeret Parrish gyönyörű lányába, Susanba.

Hitchcock és Tippi Hedren

A film Hitchcock megszállottságát mutatja be a modell-színésznővel, Tippi Hedrennel kapcsolatban. A nő nemcsak szépségével, de tehetségével is teljesen lenyűgözi a világhírű rendezőt. Hedren egyre kényelmetlenebbül érzi magát ettől, ezért úgy dönt, kiszáll. Ám nem tud más munkát vállalni, mivel kizárólagos szerződés köti Hitchcockhoz, és ez gyakorlatilag véget vet hollywoodi karrierjének.

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt

Andie Anderson egy fiatal újságíró, aki a Nőmérő magazinnál dolgozik. Éppen arról ír cikket, hogy Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt. A cikknek arról kell szólnia, a nők mi mindent követnek el, amivel úgy elüldözik maguktól a férfiakat, hogy azok már 10 nap múlva faképnél hagyják őket. Egy igazán szórakoztató, vicces, bájos film.

betöltés...