Az, ahogyan kinyomod a fogkrémet a tubusból, elmondhat valamit a személyiségedről

A pszichológusok szerint a cselekedeteink 40\%-a nem tudatos döntés, hanem szokás. A tevékenység, amit te jelentéktelennek tartasz, valójában a napi rutinodat alkotja, ami óriási részét képezi az életednek, és sokat elárulhat a személyiségedről és a jelenlegi mentális állapotodról.

Rájöttünk, hogy hogyan jellemez téged az, ahogy a fogkrémet kinyomod a tubusból. Keresd meg magadat az alábbi listában, hogy jobban megismerd önmagadat.

Hátulról előre nyomod és/vagy tekered fel a tubust.

Nagyon takarékos és rendszerető ember vagy, és miközben érdekel a saját vagyonod, a körülötted lévő emberekkel is törődsz. A tökéletességre törekszel, és nem szeretsz pazarolni semmit, így a lehető legnagyobb mértékben felhasználod az összes erőforrást. Keményen dolgozol, és nagyon jól elvégzed a munkádat, ami azt jelenti, hogy mások támaszkodhatnak rád. A házad mindig tiszta, az életed pedig nagyon jól szervezett.

A közepéről nyomod.

Realista és aktív ember vagy, és általában rohansz valahova. Nem vagy a legrendszeretőbb egyén és a legszervezetebb sem, de ha kihívással szembesülsz, akkor képes vagy összeszedni magadat és megoldani. Nagyon társaságkedvelő vagy, sok barátod van, és szeretsz közösségben lenni. Tudod, hogyan kell egyensúlyba hozni az életed, és érzelmileg stabil vagy.

A tetejéről nyomod.

Nagyon makacs vagy, és képes vagy sok mindent megtenni annak érdekében, hogy megkapd azt, amit akarsz, és elérd a céljaidat. Hajlamos vagy a pesszimizmusra, és nem bízol az emberekben, inkább csak önmagadra támaszkodsz. Eléggé énközpontú vagy és szereted magad, ami nagyon jó mindaddig, amíg nem válsz önzővé, és nem használsz fel más embereket a saját céljaidra.

Érintetlenül hagyod.

Szeretsz egyedül lenni, álmodozó vagy és művészi ember. Néha úgy tűnik, hogy a saját világodban élsz. Érzékeny, gyengéd, laza, figyelmes és toleráns vagy. Ugyanakkor nagyon nyílt és nagylelkű is tudsz lenni.

Mindig sok gondolatod és ötleted van, és ezeket másokkal is megosztod.

Mindenhol nyomod.

Megvan az a képességed, hogy a világot eltérő fényben lásd, mint a legtöbben, és nagyon művészi és kreatív vagy. Mindenütt megtalálod a szépséget. Nem könnyű számodra pontosnak lenni és rendet tartani, és nehéz lehet a feladatok megtervezése és végrehajtása, de nagyon optimista és nyitott vagy. Hajlamos lehetsz a gyakori hangulatingadozásokra.

Te hogyan nyomod ki a fogkrémet? Megtudtál valami újat magadról vagy a szeretteidről? Oszd meg velünk gondolataidat a hozzászólásokban!

betöltés...