Mennyibe kerül egy “Instagram lány arc”, és milyen műtétekre lehet szükségük a nőknek, hogy tökéletesen nézzenek ki a közösségi médiában

A közösségi média olyan szépségszabványokat állít, amelyek valójában messze távol állnak a természetes emberi arányoktól: nagyon kicsi orr, nagyon telt ajkak, éles arccsontok és egyéb dolgok, amelyek a nőket figyelemre méltóbbá teszik. Nem meglepő tehát, hogy azok az emberek, akik akik szeretnének megfelelni ezeknek a szabványoknak, úgy döntenek, hogy radikális változtatásokat hajtanak végre, ezért kozmetikusokhoz és plasztikai sebészekhez látogatnak el. De az Insta-szépséggé válás sok időt és pénzt igényel. Pontosan mennyit? Megtudhatod ebben a cikkben.

Az alábbiakban elmondjuk, hogy mennyi pénzre is lenne szükség egy 2019-es „trendi arc” létrehozásához.

Egy olyan orr, mint Angelina Jolie-é

Sok ember nem elégedett az orra méretével vagy formájával, így az orrplasztika évek óta az egyik legnépszerűbb plasztikai műtét. Az új orr ára az ügyfél kívánságaitól és a kiinduló orrtól függ, amellyel a sebésznek dolgoznia kell. Azok az emberek, akik „Instagram orrot” akarnak, nem lesznek elégedettek egy egyszerű korrekcióval, ezért a csontok és porc alakján is változtatni kell. Ez az eljárás körülbelül 3000 dollárba kerül.

Olyan ajkak, mint Kylie Jenneré

Orrplasztika után az ajkak gyakran kisebbnek tűnnek, tehát a következő lépés az ajakplasztika (ha az ajkak túl vékonyak), majd a hialuronsav injekció. Az ajakplasztika ára 500 dollártól kezdődik, és az 1 ml ajak töltőanyag ára országonként változik.

Tehát az Egyesült Államokban 1 ml hialuronsav 500 dollárba kerül. De tudnod kell, hogy ez nem a végleges ár: az észrevehető hatás elérése érdekében több eljárásra lesz szükséged.

Kylie Jenner híres ajkaiban több, mint 2 mg hialuronsav van, tehát ha valaki olyan ajkakat szeretne, mint az övé, az nagyjából 1400 dollárba kerül.

Olyan arccsontok, mint például Kim Kardashiané

A legnépszerűbb arc korrekciós eljárás a Bichat-féle zsírcsomók eltávolítása, majd implantátumok helyezése az arccsontokba. Az implantátumok ára 2000 dollár körül kezdődik. A szükséges volumen azonban injekciókkal is elérhető, akárcsak az ajkak esetében.

Az embereknek általában kb. 7 ml töltőanyagra van szükségük: az arccsontok kialakításához – 2 ml, az orrcsont-csatorna kitöltéséhez – 2 ml, az alsó állkapocs sarkainak kialakításához – 2 ml, és az orr-ajak redők feltöltéséhez – 1 ml. Tehát kb. 1750 dollár.

Különleges szálak is behelyezhetők az arc alsó részének alakjának kialakítása érdekében, amely 1250 dollárba kerül. Ezután mindössze Botoxot kell injekciózni a homlokodba, hogy rögzítse. Mindezek az eljárások mintegy 3150 dollárba kerülnek.

Olyan szemek, mint Bella Hadidé

Ha Instagram-lány kinézetet szeretnél, akkor érdemes megfontolnod a szemhéjplasztikát, még akkor is, ha fiatal vagy. Ez a szemhéjon végzett műtét nyitottá teheti a szemet, és azok jobban hasonlíthatnak a macskákéhoz. A szemöldöködet is megemelheted Botox segítségével. A felső szemhéj átlagos ára körülbelül 3200 dollár.

Olyan áll, mint Beyoncé-é

Az új arcvonásaid harmonizálása érdekében új állra is szükséged lesz – egy hosszabbra, amely kiemelkedőbb. Az implantátumok körülbelül 3000 dollárba kerülnek, vagy használhatsz olyan töltőanyagokat is, amelyek 500 dollárba kerülnek.

Olyan fogak, mint Blake Lively-é

És végül – egy tökéletes mosoly, amelyet csak héjakkal lehet elérni. És az ár foganként 250 dollártól kezdődik. Csalhatsz és rakathatod a héjakat csak arra a területre, ami látszik, ha mosolyogsz, ami körülbelül 2500 dollárba kerül.

Végleges szám és következtetés

Ha összeadod az összes árat, akkor egy Instagram arc végső költsége 20 000 dollártól kezdődik. Annak érdekében, hogy ezt a pénzt megszerezze, egy hétköznapi lánynak egy évig kell dolgoznia. És nem is számoljuk azt az őrült számú különféle szépségápolási terméket, amelyet minden Instagram sztár használ.

Miért írjuk ezt a cikket? Ennek oka az, hogy manapság az emberek túl sok figyelmet fordítanak a megjelenésükre, és azt a siker mércéjének tekintik. És a képtelenség a divat sztenderdeknek való megfelelésre, kudarcnak minősül, még akkor is, ha egy ember rájön, mennyire nem fontosak, amely gyakran más pszichológiai rendellenességekhez vezet.

Az egészség megőrzése és a külső megjelenés gondozása nyilvánvalóan nagyon fontos, de ez nem vezethet ahhoz, hogy bolygónkat klónok lakják. Csak nézd meg a fenti képeket, és próbáld megtalálni Kim Kardashian-t. Sikerült?

Helyes válasz: A 4 lány között nincs Kim, csak mindannyian változtattak a külsejükön a trendeknek megfelelően.

Gondolod, hogy a modern világban az arc „tuningolása” szükséges dolog azon emberek számára, akik sikeresek akarnak lenni?

betöltés...