Ismerd meg a nő történetét, aki 66 éves korában szült, és azóta is szembenéz a társadalom elutasításával

2005-ben Adriana Iliescu történetét széles körben vitatták a médiában. Az asszony 66 éves korában szülte meg első gyermekét, és a világ legidősebb édesanyjaként bekerült a Guinness-rekordok könyvébe. Az elmúlt 14 évben a nőnek többször is foglalkoznia kellett a társadalom elutasításával, ám leánya iránti szeretete segített neki megbirkózni vele.

Minket mélyen megindított ennek az erős akaratú nőnek a története, aki úgy döntött, hogy valóra váltja az álmát és anyává válik, és szeretnénk megosztani veled is.

Miért nem lett korábban gyermeke

Amikor Adriana 20 éves volt, férjhez ment, de a férje egyáltalán nem akart gyermeket. Végül úgy döntött, hogy elválik tőle. Ezt követően munkájának, a tanításnak szentelte életét egy romániai egyetemen.

Adrianát 9 éven át kezelték meddőséggel és próbált teherbe esni, de minden kísérlete sikertelen volt. Ezután úgy döntött, hogy megpróbálja a mesterséges (in vitro) megtermékenyítést. Abban a pillanatban már 66 éves volt, és pontosan tudta, hogy ez óriási kockázat. De Adriana mindennél jobban vágyott arra, hogy megtudja, milyen érzés anyának lenni. Sokan körülötte elítélték a döntését, mások elfordultak tőle, és azt gondolták, hogy erkölcstelen az, amit csinál.

Nehézségek, melyekkel Adrianának meg kellett birkóznia gyermeke születése után

Amikor végül terhes lett hármasikrekkel, közülük kettő meghalt az anyaméhben, lánya, Eliza pedig koraszülöttként jött a világra, ezért sok időt töltött az intenzív osztályon. Hamarosan egyre erősebb lett, és Adriana, aki nagyon vallásos személy, úgy döntött, hogy megkereszteli.

Különböző vallási szervezetek állítása szerint borzasztóan önző volt az a döntése, hogy ilyen idős korban gyermeket szült. Az ünnepségen az apácák vádló pillantást vetettek rá, és Adriana azt is hallotta, hogy egyikük Elizát a sötét erő termékének nevezi. Maga Adriana azt gondolja, hogy a lányát Isten küldte.

Hogyan élt ez az egyedülálló anya a gyermekével

Adriana azonnal bebiztosította a lány jövőjét. Megállapodást kötött az orvossal, aki az in vitro (lombik) eljárást végezte. Megállapodtak abban, hogy Adriana halála esetén az orvos lesz a lány keresztapja és hivatalos képviselője, amíg nagykorú nem lesz.

Adrianáról gyakran azt gondolják, hogy Eliza nagyanyja. És a nő többször bizonyította, hogy anyává válásának döntése nem csupán önző kívánság volt. És mivel Adriana már nyugdíjas, minden szabadidejét a lánya nevelésével töltheti.

Hogyan élnek most

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#scoala164 #scoala #school #ziuamondialaaeducatiei #elizailiescu #adrianailiescu

Scoala Gimnaziala nr. 164 (@scoala164) által megosztott bejegyzés,

Adriana román nyelv és irodalom tanár, és több mint 25 gyermekkönyv szerzője. Lánya szereti a tudományokat és átlagos tinédzser, aki már sok iskolai versenyt megnyert. A jövőben Eliza szeretne egyetemre járni.

Adriana és Eliza a szeretet különleges kötelékével kapcsolódnak össze. Anyaként Adriana minden erejét, tapasztalatát és tudását az egyetlen lánya nevelésébe fekteti. Még mindig aktív és egészséges életmódot folytat, és megpróbál részt venni Eliza társadalmi életében. Adriana 80 éves, nagyszerűen érzi magát, és reméli, hogy továbbra is láthatja, ahogy lánya gyönyörű nővé válik.

Mit gondolsz Adriana történetéről? Szerinted helyesen járt el, amikor úgy döntött, hogy valóra váltja álmát, bármi is történjen?

betöltés...