A 10 éves kisfiú furcsa foltot talál a lábán a labdarúgó mérkőzés után – 9 nappal később meghal a kórházban

A holnap senki számára nem biztos.

Ez egy fájdalmas igazság, amelyet szinte mindannyian észreveszünk valamikor. Egyik nap a dolgok még jónak tűnhetnek, a másikon feje tetejére fordulhat a világod.

Keith Pierce családja ezt túl jól tudja. A negyedik osztályos a montanai Three Forks kerületi iskolában tanult, és nemrégiben lett tízéves.

Amit azonban nem tudhatott volna, hogy egy furcsa folt, amely megjelent a lábán egy futball játék után, néhány nappal később a váratlan halálához vezet.

Miután Keith befejezte a szokásos labdarúgó-játékot, szülei észrevették, hogy a lába kezd megduzzadni. A Daily Mail szerint óvintézkedésként a Bozeman Deaconess kórházba vitték, ahol az orvosok megvizsgálták, és számos súlyos lehetőséget, többek között a rákot, kizártak, mielőtt haza küldték.

Sajnos Keith messze nem volt tiszta. Tünetei hamarosan súlyosbodtak, és rohantak vele a billingsi St. Vincent Kórházba. Ott sürgősségi műtéten ment keresztül, amelynek célja az életének megmentése volt.

Túl kevés volt, túl késő. A 10 éves soha nem ébredt fel.

Ezután Keith családját arra kényszerítették, hogy szívszorító döntést hozzon. Beleegyeztek, hogy az életmentő gépet kikapcsolják, és Keith elment.

Az NBC Montana elmondta, hogy a törvényszéki boncolási vizsgálat aztán megállapította, hogy Keith valójában egy pókcsípésből halt meg, amelyet futball játék közben szerzett. A méreg, egy barna remetepókból, súlyos vérmérgezést váltott ki.

Alicia Clark a család barátja segített elindítani egy online adománygyűjtést Keith gyászoló szülei számára.

“Nem voltunk biztosak abban, hogy van-e valamilyen orvosi biztosításuk – mondta Clark akkoriban az ABC Fox Montana-nak, és még ha van is orvosi biztosítás, akkor is nagyon sok dolog van – a temetési költségek annyira drágák –, hogy azt gondoltuk, megpróbálnánk egy internetes adománygyűjtést.”

Keith-nek túl korán, rendkívül kegyetlen körülmények között kellett távozni a világból. A barna remetepók csípése végzetesnek bizonyulhat az áldozatok számára, és sajnos sokan közülünk még csak nem is tudnák azonosítani.

Nézd meg az alábbi videót, hogy további segítséget nyújtson a rovarcsípések és harapások azonosításában:

Nyugodj békében, Keith Pierce.

Kérjük, oszd meg ezt a cikket, hogy felhívd a figyelmet egy olyan veszélyre, amelyet sokan talán még csak nem is érzékelnek. Ha ezt a cikket terjeszted a Facebook-on, esetleg megmenthetsz egy életet.

betöltés...