14 érzékeny fénykép, amely minden mást elfeledtet velünk

Az idő nagyon gyorsan telik, és csak a legmeghatóbb és igazán fontos pillanatok maradnak örökre az emlékezetünkben. Nagyszerű, ha olyan szerencsések vagyunk, hogy készítünk egy fotót róluk, és még jobb, ha van valaki, aki elmondja nekünk, mi folyik a színfalak mögött.

Mi, az 5percblognál hisszük, hogy valahol a régi fényképeiden mindig találhatsz némi varázslatot, amitől a szíved kihagy egy ütemet.

“Boldog Apák napját annak az embernek, aki úgy döntött, hogy az apám lesz, pedig nem kellett volna neki.”

„Az én 15 éves kiskutyám ma a parkba akart menni. Mivel túl idős, ezért kézben vittem oda. Amikor odaértünk, így ült, élvezte a napfényt. Szeretem őt!”

Az egyetlen csoport, amelyhez mindig ragaszkodsz

„Az STS-80 kilövése előtt megengedték, hogy „átöleljem” az apámat búcsúzóul – nem látszik a képen az árok, amely elválasztja a családokat az űrhajósoktól, mivel űrbe repülés előtt karanténba kell helyezni őket. Boldog Apák napját, apa.”

“A barátom és én rájöttünk, hogy van egyforma fényképünk tini nindzsa teknőcök-megszállottként óvodáskorunkból.”

„A lányom 2017 végétől teljesen vak volt, és készítettem egy fényképet a telefonommal, miközben ő és bátyja éppen nem lökdösték egymást. Úgy tűnik, mintha mosolyogva nézne rá. Egyszerre olvad el és fáj a szívem, amikor úgy tűnik, hogy szándékosan ránézett.”

„A férjem egy idősek otthonában dolgozik, így természetesen összebarátkozott a 95 éves férfival, aki mellette ült a 4,5 órás repülőúton. A végére az ember karácsonykor készült fényképeket mutatott neki a digitális fényképezőgépén, és mindent elmondott a családjáról.”

“Öt év próbálkozás és 3 elveszített baba után végre a karunkban tarthattuk a kis angyalunkat.“

„Egy évvel ezelőtt örökbefogadtuk a Koreából származó autista fiunkat. Egy nemrégiben tartott esküvőn spontán módon megfogta a nagymamám kezét, és elvitte sétálni. Első alkalommal! Nagymamám az egyik ’féltve őrzött pillanatának’ nevezte.”

“Ma egy éve, hogy megmentettem ezt a jó fiút. Az első naptól így ül velem, azt hiszem, tudta, hogy otthon van.”

„A munkatársam ma azt mondta nekem, hogy mindig gyanúsan nézek ki. Nagyon összezavarodtam, hogy miért gondolja ezt, aztán eszembe jutott, hogy szó szerint így nézek ki csecsemőkorom óta.”

“Miután egész életemben magántanuló voltam, és nem éreztem, hogy több leszek, mint egy pénztáros, én vagyok az első a generációmból a nagy családomban, aki diplomát szerzett.”

“Iskolai segítő kutyánk benne van az évkönyv személyzeti részében, és van nyakkendője.”

„A feleségem nagymamája tegnap meghalt a szobájában, mindannyian körülötte voltunk. A kutyám mindig védte, amikor magányos volt vagy félt. Egész nap virrasztást tart, keresi a barátját.”

Van egy régi képed, egy jó történettel? Oszd meg velünk kommentben!

betöltés...