„Maugli”-nak nevezték el a kisfiút, miután 5 cm hosszú, fekete hajjal született

Ha egy pillantást vetsz a kis Oscar Jonesra, megbocsátható, ha azt gondolod, hogy hihetetlenül hasonlít Mauglira a Dzsungel könyvéből.

A csecsemő állítólag majdnem 5 cm hosszú, fejéhez tapadt fekete hajjal született. Azt mondják, hogy a hajtincsei már az ultrahang vizsgálatok során is láthatók voltak, amikor még a méhben volt, de az orvosok csak körülbelül 1 centisre becsülték.

Mondanom sem kell, hogy a szüleit meglepte a hajmennyiségbe, amikor előbukkant. A jelentések szerint mindössze nyolc hetes korában el kellett vigyék az első hajvágására.

A szülők, a 36 éves Sara Morris és a 29 éves Joshua Jones azt mondják, hogy gyakran kapnak a hajtincseit csodáló megjegyzéseket, amikor sétálnak.

Most hogy Oscar 20 hetes, Sara azt mondja, hogy Mauglinak nevezték el.

Azt mondta: „Tényleg nem tudtuk elhinni, hogy mennyi haja van, amikor megszületett! Ez nem olyan dolog, amit nagyon gyakran látsz! A haja nagyon sűrű volt és nagyon fekete. Joshua-nak és nekem barna hajunk van, bár ebben talán jobban hasonlít az apjára, mint rám.

“Azt hiszem, Oscar tudja, hogy mennyire sok haja van. Amikor lefektetjük, a feje fölé teszi a karját, és játszik vele. De sír, amikor véletlenül meghúzza, mert az ujjai belegabalyodnak!”

Sara terhességi cukorbetegségben szenvedett, amikor Oscarral terhes volt. Egy konkrét májusi hét után, amikor intenzív gyomorégést tapasztalt, ő és Joshua úgy döntöttek, hogy orvoshoz mennek. Aztán az ultrahang során először látták Oscar haját.

„A szokásos ellenőrzésre mentünk és megtudtuk, hogy Oscarnak már 1 cm haja van. Szóval számítottunk arra, hogy születésekor lesz némi haja. De nem annyira számítottunk, mint amennyi volt neki!

„Egy pillantást vettem rá és azt mondtam: „Úgy néz ki, mint Maugli!” Akkor mindenki más megnézte és azt mondták: „Igen, igazad van! Ő Maugli!” Joshua szülei azóta kis Mauglinak hívják. A haja miatt kezdődött, de nagyon szemtelen is, tehát azt hiszem, rajta fog ragadni!”

A cikk megírásának idején Oscar baba csaknem 13 cm hajjal büszkélkedhet a fején. Talán ha szépen megkérjük, kölcsönad valamennyit!

Milyen helyes kis fickó, Oscar. És milyen gyönyörű tincsek!

Oszd meg ezt a cikket a Facebookon, ha megmosolyogtatott.

betöltés...