Az, ahogyan a partnered kimutatja feléd a szeretetét, megmutatja, mit értékel benned

Azt mondani „Szeretlek”, talán a legegyszerűbb módja annak, hogy tudasd valakivel, hogy törődsz vele, de ez nem az egyetlen mód. Ha az érzelmek kifejezésére kerül a sor, minden ember különbözik. Míg egyesek szavakat használnak, mások inkább cselekedetekre és gesztusokra támaszkodnak. Előfordulhat, hogy a párod nem ugyanolyan módon mutatja ki a szeretetet, ahogy te, ami aggodalomra késztethet a kapcsolatotok miatt, és úgy érezheted, kevésbé vágyakozik rád.

6 olyan módszert azonosítottunk, amellyel az emberek kifejezik szeretetüket partnerük iránt anélkül, hogy szavakat használnának, és megfejtettük, hogy mit jelentenek.

1. Úgy hallgat téged, mint a személyes naplód.

Ha a partnered készen áll arra, hogy meghallgasson és megvigasztaljon mind a szomorú, mind a boldog napjaidon, akkor nemcsak nagyszerű hallgató, de ez azt is sugallja, hogy értékeli a bizalmat a kapcsolatotokban. Azáltal, hogy lehetővé teszi számodra, hogy megnyílj, a partnered megpróbálja erősíteni és őszintébbé tenni a kapcsolatot közöttetek.

2. Annyira szereti az ölelést, mint te.

Amikor szerelmes vagy, az ölelés az egyik legnagyobb öröm a kapcsolatban. Ha a partnered annyira szeret ölelkezni, mint te, ez azt jelenti, hogy ő is szeret minőségi időt tölteni veled, és emellett értékeli az intimitást a kapcsolatokban. Ráadásul a véletlenszerű csókok és a hátulról való ölelés azt is jelzi, hogy megpróbálja elmondani, mennyire fontos vagy neki, anélkül, hogy valójában megszólalt volna.

3. Ösztönöz arra, hogy elérd a céljaidat.

Kapcsolatban lenni nem egyenlő azzal, hogy mindig a partnereddel vagy, vagy a nap 24 órájában üzeneteket küldesz neki. A nap végén 2 külön ember vagytok, különböző célokkal és álmokkal. Ha partnered arra ösztönöz, hogy fordíts több időt a céljaid elérésére, ahelyett, hogy panaszkodnál, hogy nem állnak a figyelmed középpontjában, ez azt jelenti, hogy értékeli a személyes teret. Annak megértése, hogy partnerednek is van élete, és joga a saját álmainak megvalósításához, az érettség és az igaz szerelem jele.

4. Segít a ház körül.

Ha a partnered nem bánja, hogy minden másnap elvégezze a mosást, vagy rendszeresen házimunkát végezzen, akkor ez annak a jele, hogy partnered egyenlőnek, egyenértékű félnek tart. Nagyon nehéz olyan valakit találni, aki értékeli az egyenlőséget a kapcsolatokban, tehát ha megtaláltad ezt a különleges személyt, ne engedd el!

5. Szívesen beszél rólad a szeretteivel.

A legtisztább jele annak, hogy a partnered nem csak bolondozik veled, az, ha látod, hogy beszélget a barátaival és a családjával rólad. Ha a párod szívesen beszél másoknak a kapcsolatotokról, ez azt jelenti, hogy értékeli az elkötelezettséget, és azért van veled, mert veled képzeli el jövőt.

6. Nyilvánosan kimutatja a szeretetét, amikor csak elmentek valahova.

A szeretet időnkénti nyilvános kimutatása rendben van, de ha a partnered mindig ezt teszi, lehet, hogy piros zászló. Ha másoknak akarod kimutatni a kapcsolatodat, az a bizonytalanság jele, és ha a partnered nem tudja, hogyan tartsa távol a kezét tőled, még a nyilvánosság előtt se, azt jelentheti, hogy epekedik utánad.

Hogyan mondod el a másik felednek szavak használata nélkül, hogy szereted? Voltál már valaha olyan kapcsolatban, ahol a partnered nem volt túl hangos az érzéseitől? Hogyan kezelted ezt? Oszd meg velünk a történetet a hozzászólásokban!

betöltés...