21 ember, aki megosztotta a boldogságának egy darabját a világgal

Vacsora főzés a lányoddal, édesanyád kívánságainak valóra váltása, szerelembe esés vagy az elveszett macskád megtalálása – a világ tele van olyan dolgokkal, amelyektől hevesebben ver a szívünk. És igazi szerencse, ha kéznél van egy fényképezőgép, amely rögzíti ezeket a boldog pillanatokat, és megoszthatjuk ezeket a lenyűgöző érzelmeket a világ többi részével.

Az 5percblognál nem hisszük, hogy minden ember ugyanúgy érzi a boldogságot. Ez a cikk több mint 20 különböző árnyalatú boldogságot tartalmaz, kezdve a büszkeségtől a gyengédségig.

1. „A kutyám elvesztette a kölykeit és depresszióba esett, nem evett, és nem mozdult az ágyából. És aztán … befogadta ezt a cicát.”

2. „Apa vagyok, aki mindig a lánya mellett állt. Ez volt az első Halloween, amelyet kihagytam, mert dolgoznom kellett. A lányom a nagyszüleivel maradt. Jelmezeket vásároltak és elküldték nekem ezt a képet.”

3. „Fogtam a macskámat, és 3200 kilométert vezettem, hogy megszabaduljak a 3 éves toxikus kapcsolatomtól. Úgy érzem, hogy végre újra tudok lélegezni.”

4. „A barátom készítette ezt a fényképet. Ez az első alkalom, amikor egy képet néztem magamról, és nem undorodtam. Örülök, hogy végre el tudom fogadni a testem.”

5. „A férjem és én egy fajtatiszta kutya örökbefogadását terveztük. De amikor megálltunk a menhelynél, megláttuk ezt a kislányt és rájöttünk, hogy azon a helyen született, ahol a nászutunkat töltöttük.”

6. „Nem házasság, nem eljegyzés és nem várunk gyermeket sem. Csak bolondozunk, és tökéletesen boldogok vagyunk!”

7. „A kislányom olyan büszke volt a pitékre, amelyeket együtt készítettünk.”

8. „Boldog vagyok, mert soha nem gondoltam, hogy az életemben a dolgok ilyen jól fognak menni. Tíz hónapja józan vagyok, boldog házasságban élek, egy olyan munkám van, amelyet szeretek, és van nekem ez a kövér szürke kis ’idiótám’. Jobb lesz, soha ne add fel az életet.”

9. „Nyolc évvel ezelőtt ezen a napon megkértem a most már feleségem kezét. Ez akkor történt, amikor az apám megkapta az első kemoterápiás kezelését. A következő születésnapját már nem élte meg, de az esküvőnkön ott volt.”

10. „Körülbelül 2 éve szerelmes vagyok ebbe a lányba. A múlt hónapban a városomba költözött, és mindketten egyedülállóak voltunk. Tegnap hivatalossá tettük!”

11. „A macskám, aki majdnem egy hónapja eltűnt, váratlanul megjelent a hátsó ajtónkban. El sem tudom mondani, hogy mennyire sírok a boldogságtól!”

12. „Az én csodálatos nagymamám ma 96 éves lett! A második világháború alatt túlélt egy német munkatábort. A legerősebb nő, akit ismerek.”

13. „Négy év meddőség után 28 hetes terhes vagyok. A kutyám, Arthur szereti a fülét a hasamra tenni. Azt hiszem, hallja a baba szívverését.”

14. „Édesanyám egész életében el akart menni Memphisbe. Végre elvittem nyaralni és teljesítettem a kívánságát!”

15. „Nem szeretem a tortát, a pitét szeretem. A feleségem tudja ezt. Terhes és könnyen elfárad, de tegnap az egész estét azzal töltötte, hogy készítsen nekem egy születésnapi pitét.”

16. “Megkaptam álmaim infravörös szaunáját!”

17. “Holnap 2,5 órát fogok vezetni, hogy örökbe fogadjam ezt az édes fiút, és együtt kezdjünk új életet!”

18. „Tegnap titokban összeházasodtunk! Néhány családtagom nagyon dühös rám, de én ennél boldogabb még soha nem voltam.”

19. „A feleségem császármetszése alatt egy altatóorvos felajánlotta, hogy készít néhány képet a telefonommal. Ezt a gyöngyszemet néhány másodperccel a gyerekem születése után lőtték.”

20. Egy menhelyi kutya a kiskacsájával gyógyul a kennelköhögésből.

21. „A nővérem otthagyta a munkáját, hogy Párizsban cukrász legyen. Olyan büszke vagyok rá!”

Készen állsz arra, hogy megoszd, melyik volt életed legboldogabb és legemlékezetesebb pillanata?

betöltés...