6 nagy család, amelyek lenyűgözték a világot

Hogyan hangzik számodra majdnem 100 gyermek? A felnőttek biológiailag úgy készülnek, hogy vonzódjanak a csecsemők imádnivaló arcához, és egyesek azt akarják, hogy mindig ilyen kedves arcok vegyék körül őket. Biztosan hallottál már 3, 5 vagy talán 7 gyermekes családokról, de a családok, amelyeknek a bemutatására készülünk, sokkal nagyobbak, mint az átlag.

Az 5percblog megmutat néhányat a legnagyobb családok közül, amelyek méretük és kötelékük miatt híresek.

1. A Ziona család

Ziona Indiában született és 17 éves korában vette feleségül feleségét, Zathiangi-t. Neki van az egyik legnagyobb élő családja a 39 feleségével és 94 gyermekével. Ilyen sok emberrel a családban akár 90 kg rizst és 60 kg burgonyát is elfogyaszthatnak naponta. Mindannyian egy 100 szobás épületben élnek, és saját állataikkal és növényeikkel tartják fent magukat. A Chana páwl nevű indiai keresztény szekta vezetője is, és úgy véli, hogy hamarosan Jézussal együtt uralni fogja a világot.

2. A Bates család

A Bates egy evangélikus amerikai család, Tennessee-ből 19 gyermekkel. A szülők, Gil és Kelly Jo, mindössze 22 és 21 évesek voltak, amikor 1987-ben eldöntötték, hogy összeházasodnak. Igazán soha nem szerettek volna nagy családot, ám miután megszületett első gyermekük, egy évvel később továbbmentek, mert imádták a babázást. Azóta addig bővültek, amíg 2012-ben meg nem született az utolsó babájuk. 10 unokájuk is van, és várják, hogy hamarosan még 4 megszülessen.

Saját valóság show-juk is van, a Bates-család (Bringing Up Bates).

3. A Hann család

Ez a Dundee-i család valószínűleg a legnagyobb Skóciában. Emmanak és Roynak 13 gyermeke van, 2 és 25 év közöttiek. Roy kórházi ápolóként dolgozik, míg a 49 éves Emma főállású anya, ami több mint 10 gyerek életét szervezi, akik hetente körülbelül 24 liter tejet, 21 egész kenyeret és 5 nagy doboz gabonapelyhet fogyasztanak.

Emellett szerepeltek a CBBC különkiadásában: My Life: My Big Family Wedding.

4. A Radford család

Noel és Sue Radford gyerekkorukban találkoztak, és nem vártak sokáig, mielőtt családot alapítottak. Sue csak 14 éves, Noel pedig 18 éves volt, amikor megszületett első gyermekük, Christopher. Ők Nagy-Britannia legnagyobb családja, 21 gyermekkel, és úton van egy újabb. A várt baba valójában a 23. lenne a sorban, de volt egy halva született gyermekük, Alfie. Még saját műsoruk is van, 15 Kids and Counting címmel.

Radfordék az angliai Morecambe-ban élnek, egy nagy házban, amely korábban öregek otthona volt, és a szülők a Radford Pie Company nevű sikeres pékség tulajdonosai.

5. A Duggar család

Jim és Michelle 1980-ban találkoztak Arkansasban. A férfi meglátogatta a baptista egyház tagjaként látogatta meg a nőt, miután az bejelentette, hogy szándékában áll megváltoztatni a vallását, és ekkor kezdődött a szerelmi történetük. 4 évvel később, a 19 éves Jim és a 17 éves Michelle összeházasodtak. Még várni akartak, mielőtt gyermekeik lesznek, így Michelle csak 1988-ban szülte meg az első kisfiát, Joshua-t. A mai napig 19 gyerekük született, fele magántanuló, illetve 17 unokának a nagyszülei is.

Magukra vonták a média figyelmét is, és a Radford család példáját követve saját valóságshow-juk van, melynek címe 19 Kids and Counting.

6. A Bonell család

Az anyából, apából és 16 gyermekükből álló Bonell család egész Ausztrália legnagyobb családja. Jeni, aki most az 50-es éveiben van, először nem akart gyerekeket, de férjének, Ray-nek más tervei voltak. A Bonell családban most tizenhat 4 és 29 év közötti gyermek él, beleértve az unokákat, akik boldogan töltik napjaikat Queenslandben. Abban az esetben, ha érdekelne, hogyan tudják mindezt megoldani, Jeni egy interjúban felfedte, hogy a családban mindenki kiveszi a részét a házimunkákból és a bevásárlásból.

Nagy vagy kis családból származol? Gondolod, hogy családod mérete befolyásolta, hogy hány gyermeket szeretnél? Írd meg nekünk tapasztalataidat kommentben!

betöltés...