16 kedves cselekedet, amely még a legfagyosabb szíveket is felmelegítheti

A véletlenszerű kedves cselekedetek olyan nagy vagy kicsi önzetlen tettek, amelyeket spontán módon cselekszünk más emberek vagy állatok segítése érdekében. Az internetnek köszönhetően megoszthatjuk azokat a képeket a szeretetről és kedvességről, amelyeket az emberek egymásnak adnak anélkül, hogy jutalomra számítanánk.

Itt, az 5percblog oldalán szeretnénk megosztani veled ezt a szívmelengető képekből álló gyűjteményt olyan emberekről, akik jó dolgokat csinálnak a rászorulók támogatására, vagy csak azért, hogy barátaikat felvidítsák egy rossz napon.

1. Egy argentin rendőr, Celeste Ayala nem habozott megszoptatni egy síró csecsemőt, akit nemrégiben elvettek az anyjától.

2. Ez a bátor ember megmentett egy partra vetett bébi delfint és visszavitte a tengerbe.

3. Egy felszolgáló egy étteremben segített megetetni egy fogyatékkal élő nőt, hogy ő és partnere egyszerre tudjanak együtt étkezni.

4. „A barátom ma 22 éves lett, és arra szólított fel másokat, hogy vigyenek véghez kedves cselekedeteket vele.

“Vettem a Francis Marionon kívül dolgozó srácoknak forró csokoládét, hogy ne fázzanak annyira!”

“Hoztam egy doboz kávét és fánkot a Marshfield tűzoltóságra, és megköszöntem mindazt, amit tesznek!”

“Én csináltam ezt a transzparenst a víztárolóra, hogy mindenkinek jobb napja legyen.”
(Ha ezt olvasod… tudnod kell, milyen FONTOS vagy!)

5. „Tűzoltóink találtak egy sérült baglyot, miközben visszafelé jöttek a tegnapi riasztásból. Ma Ayres tűzoltóparancsnok segít egy bagolyrezervátumba szállítani Niagarába. Csodálatos ügyfélszolgálat! Még a kis szárnyas barátaink számára is.”

6. “Az autóm motorháztetején felejtettem a telefonomat, és valaki beletette egy műanyag zacskóba, és a szélvédőmön hagyta.”

7. “Egy hölgy, aki az irodám mellett dolgozik, pont akkor sétált be, amikor kifejezetten stresszes voltam. Kicsit később benézett, és hozott nekem ebédet.”

8. “Ezt a kártyát a szélvédőmön találtam, az Appleby GO állomáson. Először azt hittem, hogy egy jegy, aztán közelebbről megnézve, azt gondoltam, hogy ez egy tréfa. Ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.”

A kártya így szól: „Hé, te! Az élet nehéz … Itt van 20 dollár. Remélhetőleg ettől egy kicsit kevésbé lesz nehéz az életed! ”

9. Ez a Safeway alkalmazott segít egy vak embernek hazavinni a boltban vásárolt termékeit.

10. “Cukorka és ösztönző jegyzetek a hallgatók számára a félév utolsó hetében”

Nagyszerű munkát végeztél ebben a félévben! Majdnem vége! Sok szerencsét a vizsgákhoz! Jutalmazd meg magad egy kis édességgel!

11. Az önkéntesek szerveztek egy álom utazást a rászoruló gyerekek számára. „A gyerekek 3:45 órakor találkoznak az Air Canada hangárjában, elrepülnek Los Angelesbe, busszal elmennek Disneylandbe, 8 órát töltenek a parkban, busszal visszatérnek a repülőtérre, hazarepülnek és még ugyanazon a napon éppen éjfél előtt érkeznek haza!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Today’s #randomjacksofkindness goes to the NUMEROUS volunteers who are involved in Dreams Take Flight. This organization is totally volunteer driven, and has been taking deserving children to Disneyland, for one incredible day, for 26 years now! The Vancouver chapter has to raise more than $120,000 so that they can take 110 children to Disneyland. The kids meet at the Air Canada hanger at 3:45am, fly to Los Angeles, get bussed to Disneyland, spend 8 hours in the park, get back on the bus to the airport, fly home and arrive just before midnight, the same day!!! The pilots, flight crew, escorts, and other helpers do this for free! I have been lucky to have been involved for the past 5 years, and it is the most magical day ever! There is an overload of kindness that happens all year long so that these special kids can have one of the best days of their lives! #jackstroudstrong #epss #elginparksecondary #chantrellcreekelementry #oceanparkbc #kindness #crescentbeachbc #cbsc100 #bekind #randomactsofkindness #dreamstakeflightyvr2018 #aircanada #yvr #disneyland @pacgatewayhotel @melissawonghance @asyouwishprincess @jrfm Graeme Gordon @jasonpires @anniedolny

Always Remembered (@randomjacksofkindness) által megosztott bejegyzés,

12. Ez a férfi, aki titokban akarja tartani a kilétét, kék motorjával jár a városban, és névtelenül virágot, játékokat és egyéb kedves dolgokat ad az embereknek, akikkel találkozik.

13. Ez a fiú a rászorulóknak adományozta a karácsonyi ajándékait.

14. A Wesleyan Egyetem hallgatói tucatnyi sálat kötöttek a rászorulók számára a környéken található villanyoszlopokra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Need a scarf? Wesleyan students tied dozens to light poles along Main Street this morning. #buckhannonwv #wvwesleyan #randomactsofkindness

The Record Delta (@recorddelta) által megosztott bejegyzés,

15. A mentősök váratlan ajándékot kaptak: egy olyan személy, akit nem ismertek, adott nekik egy doboz fánkot, elismerésül az emberek életét megmentő kemény munkájukért.

16. “Nem kerül sokba kedvesnek lenni … figyelnünk kell egymásra, ahogy csak tudunk.”
(Szükséged van egy kabátra? Vegyél el egyet! Segíteni szeretnél? Hagyj itt egyet!)

Melyik történet érintett meg legjobban? Láttál már valaha olyan kedves cselekedetet, amely nagy benyomást tett rád? Nyugodtan mondd el nekünk a hozzászólásokban!

betöltés...