Egy apa beszél az anyaméhben lévő gyermekével. Amikor a baba megszületik, az édesapja hangjára adott reakciója az egyik legédesebb dolog a világon

Azt mondják, hogy a csecsemők nem sok mindenre emlékeznek, amikor megszületnek. Nem látnak túl jól, és nagyon törékenyek, de a csecsemők felismerik a hangokat, amikor a méhben vannak. És ha nem hiszel a tudományban, ennek a brazil párnak a szívmelengető története valószínűleg minden jövőbeli szülőt arra ösztönöz, hogy beszéljen a babájához a terhesség alatt.

Mi mindannyian mosolyogtunk, amikor megismertük ezt a megható történetet, és amikor rájössz, hogyan reagált a baba közvetlenül a születése után, az egyszerűen elolvasztja a szívedet.

Tarsila Rosa és Flávio Dantas várakozással tekintettek első lányuk, Antonella érkezésére. Édesapja valójában annyira izgatottan várta, hogy találkozzon vele, hogy reggel és a munkából való visszatérése után mindennap beszélt vele.

Édesapja csak mondta és mondta, és beszélt a napjáról, és mindig elmondta, hogy nagyon szereti. Megsimogatta Tarsila hasát, és azt mondta a babának, hogy ő mindig ott lesz neki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Papai me dando o primeiro mama rs 😍

Antonella (@antonella.vilela) által megosztott bejegyzés,

Annak ellenére, hogy Flávio nem volt biztos abban, hogy szavai elértek-e a lányához, soha nem hagyta abba a beszélgetést vele az egész terhesség alatt, és amikor a baba megérkezett a világba, a kislány megmutatta neki, hogy egész idő alatt tökéletesen hallott mindent.

Miután a baba megszületett, Flávio megismételte az általa mondott szavakat, és a baba a valaha látott legőszintébb mosollyal köszöntötte őt. A csecsemő elkezdett mosolyogni, amint apja beszélni kezdett, és szerencsére volt náluk egy kamera, hogy rögzítsék ezt a hihetetlen pillanatot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Quando vi minha família pela primeira vez ❤️🥰

Antonella (@antonella.vilela) által megosztott bejegyzés,

Hogy az esemény még különlegesebbé váljon a szerető apa számára, Antonella augusztus 11-én született, ami Apák napja Brazíliában.

Flávio a lánya iránti érzéseit úgy fejezte ki, mint “a szeretet, amely nem fér el a mellkasomban”, Antonella édesanyja pedig újszülött lányát “Az Úr által küldött ajándéknak” nevezte.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Instrui o menino no caminho em que deve andar, e até quando envelhecer não se desviará dele. 🙏🏻🙌🏼😍 Provérbios 22:6

Antonella (@antonella.vilela) által megosztott bejegyzés,

Flávio egy haditengerészeti katona Brazíliában, Antonella édesanyja, Tarsila pedig egy kioszkban dolgozott kísérőként és szakácsként is. Antonella alig több mint 3.125 kg-al és 49 cm-el született. Most egészséges és gondoskodó, boldog szülei szerető ölelésében él Rio de Janeiróban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Olha como eu sai linda da maternidade. 😍❤️ Saída loja: @lojalacodemenina

Antonella (@antonella.vilela) által megosztott bejegyzés,

Gondolod, hogy a csecsemők valóban felismerik a hangokat a terhesség alatt? Egyetértesz azzal, hogy a szülőknek már a születésük előtt beszélniük kell babájukhoz? Mondd el nekünk kommentben, mit gondolsz.

betöltés...