A heroinfüggő nőnek azt mondták 12 hónapja van hátra – drasztikus életmód változás után most 12 hónapja tiszta

Caroline Best életének majdnem felét börtönben töltötte. Az volt a szokása, hogy bolti lopásokból finanszírozta kokain- és heroin-függőségét.

A West Midlands-i rendőrség szerint 2018 augusztusában Caroline-nak azt mondták, hogy csak egy éve van hátra. Függőségének eredményeként szívével gondok lettek, és a gyógyításának egyetlen módja, a műtét, az ő állapotában lehetetlen volt.

Stuart Toogood rendőr felkereste Caroline-t, és felajánlotta, hogy segít neki visszakapni az életét.

Belépett egy rehabilitációs programba, amelyet egy intenzív program követ, és jelenleg egy rehabilitációs házban él. Augusztus 27-én ünnepelte, hogy 12 hónapja tiszta.

“Stuart Toogoodnak köszönhetően mostanra a társadalom termékeny tagja vagyok, és köszönöm neki, hogy segített nekem megtenni valamit, amit én nem tudtam volna egyedül megtenni.” – mondta a West Midlands-i rendőrség közleményében.

A gyógyuláshoz vezető út kezdete óta Caroline együtt dolgozott Toogood rendőrrel, hogy ugyanazt a segítséget kínálja más bűnelkövetők számára, mint amit ő kapott.

Caroline egy évig józan maradt és kiszabadult a börtönből.

Caroline nem az egyetlen, aki profitált a rendőrség programjából.

“A rehabilitációs program eddig kilenc elkövetőt rehabilitált sikeresen” – mondta Toogood rendőr.

Azok, akik befejezték a programot, vagy teljes munkaidős állást szereztek, vagy önkéntesként jelentkeztek szervezetekhez, vagy bejelentkeztek továbbképzési programokba.

Jelenleg négy ember áll kezelés alatt, és van még néhány, akit úgy értékeltek, hogy kerüljön be a rehabilitációs programba.

Toogood rendőr megjegyezte, hogy a közösség előnyben részesült ettől az egyedülálló programtól. Nemcsak az embereknek javítja az életét, de a közösségben is csökkent a bűnözés.

Ami Caroline-t illeti, már nincs szüksége a szívműtétre, mert az életmódjának drasztikus változása miatt a billentyű meggyógyította magát.

“Én vagyok az élő bizonyíték arra, hogy meg tudunk gyógyulni.”

Gratuláljunk mindannyian Caroline-nak a kemény munkájához!

Sok erőfeszítést igényel, hogy ilyen rövid idő alatt változtass az életeden.

betöltés...