15 ember, akik azt gondolták, hogy készen állnak arra, hogy szülőkké váljanak, de rájöttek, hogy ez egy hatalmas hiba volt

Bár a gyermekek hihetetlenül aranyosak, tudnak olyan dolgokat csinálni, amelyektől a szüleik nem tudják, hogy nevessenek vagy sírjanak. Egy gyerek szemszögéből teljesen rendben van apa arcát kifesteni vagy könnyekben kitörni, mert nem engedték meg nekik, hogy megkóstolják a faforgácsot. Van még egy csomó kínos helyzet is, amelyek az okostelefonok miatt történnek a gyermekekkel – nézd meg a GIF képet ennek az összeállításnak a végén.

Az 5percblog tiszteli az összes anyát és apát, és a legnagyobb erőt, türelmet és nyugalmat kívánja nekik szülői utazásaik során.

15. Valakit vandál módon megtámadtak.

Tegnap este éjszakás műszakban kellett dolgoznom, és miközben ma szunyókáltam, valaki vandál módon megtámadott. Van egy elképzelésem, és őrizetbe vettem 2 gyanúsítottat, de az egyik hallgat. A másik, aki beszélni tud, a négylábú gyanúsítottra keni az egészet, akinek nincs is keze ilyen mutatvány végrehajtására. Köszönet a szomszédomnak, hogy rámutatott, hogy az egész arcom össze van firkálva, amikor sétáltattam a négylábú gyanúsítottat.

14. „A lányom végül rájött, hogy nem visszük őt Párizsba minden hétvégén.”

13. “Nem hagytam, hogy faforgácsot egyen.”

12. Várakozás anyukára a próbafülkék közelében:

11. A lányom hisztizett, és elrejtette az arcát egy párna alá. Így sem lett jobb!”

10. „A 7 éves lányom ma nem találta a cipőjét.”

9. „Úgy tűnik, hogy három éves koromban még soha nem hallottam ágyról.”

8. A két évesem: “Anya, játszani akarok azokkal a játékokkal.”

7. “A drága lányom egyszer ezt tette a laptopommal.”

6. “Köszönöm, gyerekek. A jövőtök nem a művészetben van.”

5. „Mondtam a lányomnak, hogy kaphat egy csokis fánkot, de a felét nekem kell adnia. Legközelebb pontosabban kell fogalmaznom.”

4. “Egy alagútban vagyunk, amely egy hatalmas cápaházon halad át, és ez az első dolog, ami miatt izgatott lett.”

3. „A barátom lánya ’saját matricákat’ készített ”.

2. „Elvittem a lányomat vásárolni. Kellett neki ez a sapka. Kompromisszumot kötöttünk, hogy csak egy fotó erejéig veheti fel (Felirat: csak részeg.) ”

1. „A partra mentünk cápafogakat keresni, tehát amikor a lányom felkiáltott: ’Fogakat találtam!’, Ez volt az utolsó, amire számítottam.”

Bónusz: Egy telefonra tapadt gyerek rossz szülőkkel sétál el.

A gyerekeid gyakran okoznak meglepetést neked? Te megtréfáltad a szüleidet gyerekkorodban?

betöltés...