A legjobb barátok úgy ölelkeznek, mintha évek óta nem látták volna egymást – amikor valójában csak 2 napja

Nagyon többségünk úgy gondolja, hogy gyengéd, érzékeny emberek vagyunk, és mindig ott vagyunk, hogy megöleljünk egy barátot vagy egy szerettünket, akinek szüksége van rá.

Természetesen, az élet néha az utunkba állhat, és mielőtt észbe kapnánk, már hónapok óta nem láttunk valakit, akit magunkhoz közel állónak tartunk. A hetek egy pillanat alatt telnek, és nagyon hamar azt mondjuk, hogy „Jézus, már ennyi idő eltelt?”

Két, féktelen szeretettel bíró kétéves egy csapásra meghódította a világot, miután lefilmezték őket, ahogy újraegyesültek, miután távol voltak egymástól… két egész napig.

Bármily triviálisnak is tűnik, a két jóbarát felvétele futótűzként terjedt az interneten, nem csak azért, mert mélységesen aranyos, hanem azért is, mert időben emlékeztet a kisgyermekekben rejlő szeretetre.

Készülj fel arra, hogy megolvad a szíved, ez egy igazi melengető videó!

Michael Cisneros, az egyik kisfiú, Maxwell édesapja osztotta meg a videót. Maxwell és Finnegan egyszerűen nem tudtak már többet várni, hogy átöleljék egymást, annak ellenére, hogy csak két napot voltak külön egymástól.

Az ABC News-nak nyilatkozva Cisneros a két fiút “elválaszthatatlannak“ írta le.

“Ha távol vannak egymástól, mindig egymásról kérdeznek“ – mondta Cisneros.

“Együtt járnak zeneórára, a Dana Banana-ra (heti zenei esemény), és szeretnek táncolni – mindkettőjük kiváló táncos.”

Igen, könnyek a szemben. Maxwell és Finnegan nagyszerű példái annak a szeretetnek, amellyel mindannyian egymás iránt kellene viseltetnünk.

Oszd meg ezt a cikket, ha a videó megmosolyogtatott.

betöltés...