Miért nem volt hajlandó Meghan Markle leadni a szülés utáni túlsúlyát, és miért olyan menő ez?

Úgy tűnik, hogy a hírességek mindig sietnek, hogy bemutassák karcsú testüket, miután megszülték gyermekeiket. Nos, nem csak a hírességek – a hétköznapi nők is alig várják, hogy megmutassák fitt formájukat. Úgy tűnik azonban, hogy Meghan Marklet, aki nemrégiben szülte meg gyermekét, nem foglalkoztatja ez a nagyon gyakori ötlet.

Megpróbáltuk kitalálni, hogy a sussexi hercegnő miért döntött úgy, hogy kiemelkedik a tömegből, és mit tanulhatunk döntéséből.

Sussex hercegnője már számos nyilvános rendezvényen vett részt első fia (Archie Harrison) születése óta, és úgy tűnik, hogy Archie születése után még több súlyt szedett fel, mint azelőtt.


2 hónappal a szülés után

Az emberek természetesen elkezdték összehasonlítani Kate Middletonnal, aki néhány órával a szülés után kijött a kórházból, lenyűgözően kinézve – mintha egyáltalán nem szült volna gyermeket. És nem meglepő, hogy az emberek ugyanezt várták el Meghan-tól.


Közvetlenül a szülés után

Amikor Meghan szűk ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt, néhány ember kritizálni kezdte, mondván, hogy viselhetett volna valami lazább ruhát a súlyfelesleg elrejtése érdekében.

Vannak olyanok, akik támogatták őt, sőt még köszönetet is mondtak őszinteségéért, nyitottságáért és testpozitív üzenetéért. Azt mondták, hogy Meghan felállítja a helyes trendeket, és arra ösztönzi a nőket a világ minden táján, hogy ne szégyenkezzenek a szülés utáni súlyuk miatt.

Úgy tűnik, hogy Meghan visszautasított mindennemű diétát a szoptatás alatt. A királyi szakértő, Katie Nicholl azt mondta: „Meghan nem jár edzőterembe … nagyon óvatosan végzi a testmozgást. Élvezi ezt az időszakot. Kíméletesen, gyengéden bánik magával.”

Úgy döntött, hogy „forradalmi” utat választ, és megmutatja, milyen változásokon megy keresztül egy nő teste, akár híresség, akár nem. Támogatjuk a hercegnőt és hisszük, hogy jó példává és inspirációs forrássá válhat mások számára. Reméljük azt is, hogy ő és Harry herceg a lehető legjobban kiélvezik a szülői létet.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy Father’s Day! And wishing a very special first Father’s Day to The Duke of Sussex! © SussexRoyal

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Gondolod, hogy már közvetlenül a szülés után el kell kezdeni az edzést annak érdekében, hogy visszatérj a normál alakodhoz, vagy jobb pihenni és élvezni az anyaság első pillanatait? Örömmel olvassuk el véleményedet a hozzászólásokban!

betöltés...