13 új szépségtrend, amelyet a modern, stílusos lányok követnek (Spoiler: a kockás has már nem menő)

A szépségipar bizonyos változásokon megy keresztül. Van néhány jó hír: a divat egyszerűbbé és természetesebbé válik. Többé nem kell, hogy tökéletes szemöldökünk, vagy műszempillánk legyen vagy a körömlakkunkat UV-fényben szárítsuk. De a divatvilág még mindig sok mindennel meg tud minket lepni.

Mi, az 5percblognál, követjük a trendeket, és készen állunk arra, hogy meséljünk neked a legstílusosabbakról.

1. Nincs tökéletes alakú szemöldök.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jewelled lids. On beautiful @maya.keyy 💚 #nikki_makeup

Nikki_Makeup (@nikki_makeup) által megosztott bejegyzés,

Ebben az évben a természetes szemöldök a trendi (szín, hosszúság és forma). De stílusosnak és rendezettnek kell lennie. Használhatsz speciális szemöldök gélt, és kipróbálhatod a tartós formázást, hogy a kívánt stílusban rögzítsd a szőrszálakat.

2. Lila hajszín

Szokatlan, élénk, babaszerű, extravagáns – ezek a melléknevek mind a lila hajat írják le. A közelmúltig ez a hajszín sok embert meglepett volna, ám jelenleg határozottan sláger, még a hírességek körében is. A hajszín nagy előnye, hogy a lila minden árnyalata jól néz ki függetlenül a haj hosszától vagy alakjától.

3. Has rés

A kockás has már nem divatos. A bloggerek, a hírességek és a rendszeres internetezők az #abcrack hashtaggal osztják meg fényképeiket. A gyönyörű has helyett testük másik tulajdonságát – egy tiszta függőleges vonalat – mutatnak be. E hatás elérése érdekében speciális diétát kell tartani, erre a területre ható gyakorlatokat kell végezni, és genetikai hajlammal kell rendelkezni.

Emily Ratajkowski modellnek egyértelmű függőleges vonal van a hasán. A közösségi médiában aktívan közzéteszi testének képeit. Talán ő volt az, aki valójában elkezdte ezt a trendet.

4. Draping, smink technika

A sminkesek az úgynevezett draping-en dolgoznak – a pirosítóval kontúrozás technikája. Meglehetősen könnyű ezt megtanulni: különböző árnyalatú pirosítókra van szükséged (akár hideg és meleg, akár világosabb és sötétebb). Az egyik színt használod alul, mint alapot, az arccsontokon, a másikat pedig a tetején egy puha ecsettel. Az átmenet nagyon finom és alig észrevehető. A draping bármilyen pirosítóval elvégezhető.

5. Szeplő tetoválások

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ever heard of freckle tattoos? Only 200$ for freckles in the month of May! Book now: 413-241-3300 #freckletattoo #pmu #freckles #permanentmakeup #looksreal #freckled

Enhanced Cosmetics (@enhanced_cosmetics) által megosztott bejegyzés,

Azok az emberek, akik születésük óta szeplősek, gyakran büszkék rájuk, és nem rejtik el őket. És azok, akik kevésbé voltak szerencsések, keresik a módját, hogy szeplők lehessenek az arcukon. Egyesek csak a sminket használnak, mások pedig egy lépéssel tovább mennek – tetováltatnak. A tetovált szeplők valójában nagyon természetesnek tűnnek.

6. Ujj piercing

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Finger microdernal from a while back. #microdermal #microdermalanchor #microdermalpiercing #fingerpiercing #bodypiercer #piercings #bodymods #tattooshop #tattoostudio #piercing #piercer

Josie Ann Collins (@josietattoos) által megosztott bejegyzés,

A legszokatlanabb módja a gyémánt viselésének az, ha azt az ujjadba helyezed. Maga az eljárás csak néhány percet vesz igénybe. A szakember apró vágást végez, és egy titánlemezt helyez bele. Az ékszer a lemezhez van rögzítve. Van néhány hátránya: először is, ha nem vagy nagyon óvatos, megsérülhet a bőr, másodszor, ha ilyen típusú gyémántot viselsz esküvői gyűrű helyett, akkor marad egy heg utána abban az esetben, ha elválnál.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

МОДНЫЙ ГАРДЕРОБ ДЛЯ ЛЕТНЕГО ОТПУСКА . Я знаю, что многие хотели и просили этот пост, поэтому я проанализировала свой многолетний опыт сборов к морским берегам и собрала краткую информацию о том, как, по моему скромному мнению, выглядеть на отдыхе сногсшибательно без перевеса в багаже. Итак, открываем чемодан и… ☀️ОБУВЬ. Босоножки на скале на вечер – отличная идея. Они одновременно и удобны, и на каблуке. Сандалии в стиле Hermes – вещь вообще универсальная: и на море с шортами, и на экскурсии с топами и юбками, и с платьями на ужин вечером они будут смотреться выигрышно и спасут уставшие от жары ножки. ☀️САРАФАН. Яркого оттенка или с принтом, сарафан с корсетным верхом и пышной юбкой – мой фаворит в отпуске. Талия в таком визуально становится уже, а складки юбки скроют пару кг, которые вы прибавили за отпуск. Плюс эта модель невероятно женственна. ☀️КОМБИНЕЗОН. Во-первых, это тренд. Во-вторых, это готовый образ. И, наконец, это красиво и удобно. Выбирайте лёгкие, летящие ткани, но не забывайте, что комбинезон из льна быстро потеряет вид из-за того, что сильно мнётся. ☀️СУМКА. Мастхэв – сумочка из ротанга или рафии. Хороша и днём, и вечером. Как вариант: круглая малышка для вечера и прогулок по городу + объемный соломенный шоппер с бахромой для пляжа. ☀️ПЛАТЬЕ КРОШЕ. Невероятно эффектная вещь на отдыхе. Белое великолепно подчеркнёт загар, чёрное эффектно заиграет с бижутерией из состаренного золота или ракушек каури. Самые красивые фото у вас будут именно в нем. Длина – на вкус. ☀️ПЛЯЖНАЯ ОДЕЖДА. Берём 3-4 модели купальников. Один – слитный, чтобы, к примеру, покрасоваться на пляжной вечеринке у бассейна. Широкополая шляпа из соломки или канотье – кому что по душе. И, конечно, лёгкая, летящая туника яркого цвета, чтобы не обгореть и выглядеть сногсшибательно. ☀️ПЛАТОК/ПАРЕО. Бесконечные вариации: повяжите на голову, накиньте в жару на плечи, вечером используйте в качестве палантина на платье или украсьте им ручку сумки. ☀️ШОРТЫ. Драные джинсовые или классические белые из хлопка – прекрасный кэжуал вариант в жару. Комбинируйте их с блузами-ришелье, футболками и накидками-кимоно. ПРОДОЛЖЕНИЕ В КОММЕНТАРИЯХ

👠 👠𝓘𝓻𝓮𝓷𝓮 𝓐𝓵𝓮𝔁𝓮𝓮𝓿𝓪 (@my_lovely_chanel) által megosztott bejegyzés,

Mellesleg, a gyémántot a test bármely pontján beültetheted a bőrbe. Ezt az eljárást microdermal-nak hívják. Vannak nők, akik a nyakukra, dekoltázsukra, a csuklójukra vagy a kulcscsontjukra tetetik ezeket a piercingeket. Vannak olyanok is, akiknek a szeme alá kerül, ami úgy néz ki, mintha egy könnycsepp lenne.

7. Rövid frufru

A rövid és drámai, retro, Audrey-Hepburn stílusú frufru elég magasan áll a modern divat trendek listáján. Ennek a frufrunak a formázása nem igényel különleges készségeket, hosszú ideig jól néz ki, és lehetővé teszi a nők számára, hogy néhány évvel fiatalabbnak látszódjanak – oka van annak, hogy miért hívják ezt a frufrut „gyermek frufru”-nak. Lehet egyenes és szinte tökéletes, de lehet kusza, rendezetlen is.

8. Stria tetoválások

A stria olyan probléma, amellyel sok nő foglalkozik. Néhányan egyszerűen kibékülnek velük, mások új módszereket próbálnak találni a leküzdésükhöz. Egy São Paolo-i tetováló művész, Rodolph Otatuador, megtalálta a módját, hogy elrejtse őket. A hegek legvilágosabb vonalait kitölti testszínű festékekkel, hogy a striákat a bőr színével „összekeverje”. És valóban eltűnnek: a gyógyulás után a bőr sokkal simábbnak tűnik. Sajnos ezt a módszert jelenleg csak Brazíliában használják, de a hatás már látható.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mudando Vidas…. . #MetodoRodolphoTorres #CamuflagemDeOlheiras #CamuflagemDeEstrias #CamuflagemDeCicatriz

Rodolpho Torres (@rodolphotatuador) által megosztott bejegyzés,

Egyébként Rodolph Otatuador a szem alatti sötét karikákat is elrejti.

9. Ősz haj

Jelenleg az ősz haj olyan, amit ki kell emelni, és nem elrejteni. Az elején a hamuszín volt népszerű, ezt követte a fémes és jég szőke, most pedig az ezüst egy széles körben használt szín. Tehát, ha természetesen sötét hajad van, nagyon nehéz kivilágosítani ennek a hidegszürke szín elérésének érdekében, de ha már természetesen ősz hajad van, akkor csak egy kis színezésre van szükséged a kiemeléséhez. Az új divat trend támogatása érdekében a híres tervező, Jean-Paul Gaultier elindította az új #grannyhair, azaz nagyihaj hashtaget.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“I started going gray at 19 but always colored my hair- especially when I was cosmetology school and working as a hairstylist for 6 years. I’ve had every hair color in the book. I used to give my mother (who is naturally a striking white/ silver, and has never colored her hair) a hard time about her natural silver. As a hairstylist, I found myself loving and drooling over naturally silver hair. Eventually I started encouraging and helping my clients grow out their natural silver. I started noticing how people looked at my mom and her striking white hair when she walked into a room. People constantly told me my mom is so beautiful. I decided I wanted to grow mine out, too. I get more compliments about my natural silver hair now than I ever did when I abused it with harsh chemicals and I’m excited to be part of a sisterhood and movement that’s au naturale!!” @amyfrances #grombre #gogrombre

Going grey with (grohm)(bray) (@grombre) által megosztott bejegyzés,

Iratkozz fel erre az oldalra, amely népszerűsíti a természetes ősz haj szépségét, és nézd meg, milyen stílusosak lehetnek a különböző korú nők.

10. A köldök plasztikai műtéte

Egy másik új trend az olyan köldök, mint amilyen a modelleknek van. Mint kiderült, van egy tökéletes alakja a köldöknek – egy függőleges ovális alak. A plasztikai sebészetben van egy speciális eljárás, amelyet köldökplasztikának hívnak (a köldök alakjának megváltoztatása), és ez egyre népszerűbb.

11. Természetes szempillák

Nagyszerű hír, hogy a világ végre a természetes megjelenés irányába halad. Ugyanez vonatkozik a szempillákra. A természetes ápolás és nem a műszempilla a trendi most. A ricinusolaj, a szőlőmagolaj és az aloe vera az a termék, amire szükséged van. A keratinos szempilla emelésnek nevezett eljárás egyre népszerűbb, amely íveli, és kissé megfesti a szempillát, illetve növekedési vitaminokat ad nekik.

12. Dipping púder a körmökhöz

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

If you’re looking to zone out and relax for a little while, a tutorial on this manicure went up on my channel. 💖 ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ▽ @kiaraskynails dip powder in dark pink ▽ @opi_professionals @opi gel polish in love is in the bare ▽ gold leaf flakes i found at @michaelsstores ⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ▽ @gelish_official foundation + top coat #thebeautyvault #notd

THE BEAUTY VAULT (@thebeautyvault) által megosztott bejegyzés,

A műkörmösök egyre gyakrabban használják a dipping púdert a gél körömlakkokkal együtt. A pornak nincs szaga és nem okoz allergiás reakciókat. A körömre teszik, de nincs szükség hozzá UV-lámpa használatára. Körülbelül egy hónapig tart ez a felület, és még akkor is nagyon jól néz ki.

13. Nedves smink

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Not your usual before & after, let’s focus on them juicy lips ✨ As I said before, don’t forget what a difference lip products can make. Even if you’re in a rush (I feel you), I recommend you use a really easy & quick product that you can have in your purse. Here I used the @iconic.london Lip Plumping Gloss in the shade ‘Nearly Nude’ My gorgeous model @omadalinamihai #hotlips #nudeonnude #allnude #glossylips #nudegloss #glassy #glossy #glowingskin #youthfulskin #freshmakeup #fullbrows #flirtylashes #sunkissed #bronzyskin #allabouttheskin #iconicbae #bushybrows #browobsessed #claudianbrows #plumpupyourpout #glowyskin #youthfulmakeup #iconicbae #dewyskin #glowy #wetmakeup #makeupartist #makeupartistsworldwide #theartistedit #claudianmakeup

Claudia Neacsu (@claudianeacsu) által megosztott bejegyzés,

A matt textúrák egyre kevésbé népszerűek. Jelenleg az úgynevezett „nedves smink” a trendi. A bőr, a szem és az ajkak nedvesnek tűnnek. Tehát szerezzen egy nedves hatású highlightert, szájfényt és szemhéjfestéket – ezek használata után az arc ragyogni fog.

Ezek közül a trendek közül melyik tűnt számodra a legérdekesebbnek? Melyiket szeretnéd kipróbálni?

betöltés...