10 sztár, aki kopaszra borotvált fejjel is tündököl

A tanulmányok azt mutatják, hogy a hosszú hajú nőket nőiesebbnek, a rövid hajú nőket magabiztosabbnak tekintik. De inkább arról szól, hogy miként érzed magadat belül, amikor a frizurádat mutogatod, és ezek a hírességek biztosan tudják ezt. Akár szórakozásból, akár a munkájuk miatt, de leborotválták a fejüket, hogy kiderüljön, vajon tényleg meg tudják-e tenni.

Azt szeretnénk, hogy nézd meg ezeket a sztárokat, akik bebizonyítják, hogy nincs szükségük hajra, hogy ragyogjanak.

1. Cara Delevingne

A merész Delevingne általában rövid, hullámos frizurát visel, de ahhoz, hogy sztárszerepet játsszon a Life in a Year című filmben, amelyben Isabelle-t, egy rákos lányt kellett ábrázolnia, megszabadult az összes hajától.

2. Kristen Stewart

Stewart az Underwater című filmet forgatja, amely várhatóan 2020-ban jelenik meg. Egy Norah nevű mérnököt játszik, és nemrégiben leborotválta a haját a karakter kedvéért.

3. Demi Moore

Moore 1997-ben meglepte a világot, amikor leborotválta a haját, hogy Jordan O’Neill-t alakítsa a G. I. Jane című filmben.

4. Amber Rose

Amber Rose szembeszállt a barátaival. Azt mondták, hogy őrültnek nézne ki, ha leborotválná a fejét, de miután Sinead O’Connor frizurája megihlette, adott neki egy esélyt, és imádta a végeredményt.

5. Jessie J.

A haját elengedni jó cselekedet volt. Az énekes azért borotválta le a fejét, hogy mintegy 500 000 dollárt gyűjtsön a Comic Relief nevű jótékonysági szervezet számára 2015-ben.

6. Charlize Theron

Theron 2015-ben vágta le a haját, hogy eljátssza Imperator Furiosa karakterét a Mad Max – A harag útja című filmben. Egy interjúban megosztotta, hogy pontosan olyan volt, ahogyan elképzelte a karaktert.

7. Jada Pinkett Smith

Will Smith felesége a 90-es évek közepe óta vágja haját. Hagyja, hogy a haja időről időre megnőjön, majd vagy leborotválja, vagy pixie frizurát vágat.

8. Lupita Nyong’o

Nyong’o egy interjúban azt mondta, hogy 19 éves korától borotválja a haját, és az első alkalom felszabadító érzés volt.

9. Natalie Portman

Portman még 2005-ben mondott búcsút a hajának a V mint vérbosszú című film egyik jelenete során, amelyben a színésznő leborotválja a fejét.

10. Cate Blanchett

Az A-listás sztárnak 2002-ben le kellett borotválnia a fejét Philippa szerepéért ’A gyilkosok is a mennyországba mennek’ című filmben.

Milyen volt az eddigi legkihívóbb frizurád? Hogy érezted magadat tőle? Mondd el nekünk az alábbiakban!

betöltés...