A 17 éves tini beleszalad egy iskolabuszba, és azonnal meghal – a rendőrség talál valamit a kezében, ami összetöri a szívem

Ez egy figyelmeztetés, amelyet nem lehet elég sokszor elmondani: Ne használd a telefonodat vezetés közben.

Szinte mindannyian megszegtük a szabályokat valamikor. Én magam is csináltam már korábban, amire nem vagyok büszke.

Miután elolvastam a 17 éves Katelyn Ray történetét, elhatároztam, hogy soha nem hagyom a telefont kéznél, amikor vezetni fogok. Ne feledd, ha a volán mögött használod a telefont, akkor nemcsak azt kockáztatod, hogy önmagadban kárt teszel, hanem másokban is.

A történetre 2018. szeptember 5-én kora reggel került sor. Katelyn úton volt, hogy felvegye a nővérét a munkából…

Nem sokkal ezután a Mississippi-i rendőrség hívást kapott egy súlyos autóbalesetről. Amit az ütközés helyén találtak, arra örökké emlékezni fognak.

Katelyn nem látta az iskolabuszt, amely lelassult előtte az autópályán. Tragikus módon ő fékezés nélkül, nagy sebességgel ütközött a hátsó részébe, és ütötte meg a járműve elejét.

Aznap reggel több mint tizenkét iskolás volt a buszon. Szerencsére egyikük sem sérült meg fizikailag, és egy másik busszal vitték el őket az iskolába. A dolgok azonban Katelyn számára nem végződtek olyan jól.

A baleset helyszínére elsőként kiérkezők készítettek egy fényképet a balesetről, hogy figyelmeztessenek másokat.

Katelyn azonnal meghalt. Amikor a rendőrség átvizsgálta a roncsot, rájöttek, hogy még mindig a kezében van a telefonja.

A rendőrség most úgy gondolja, hogy a szemét a telefonján tartotta, nem pedig az úton, ezért nem vette észre, hogy az előtte lévő busz annyira lelassult.

Amit a rendőrség írt a Facebookon:
***FIGYELJ!!***

Az autó vezetője 17 éves volt. Nincsenek sötét foltok, mert nem fékezett, és még mindig a kezében volt a mobiltelefon, amikor eltávolították az autóból.

Katelyn édesanyja, Shelia volt az, aki megkérte a lányát, hogy vegye fel a nővérét azon a reggelen. Ez volt az utolsó beszélgetés, amelyet ők ketten folytattak.

Amikor Katelyn nem jelent meg a nővére, Courtney, munkahelyén 7 órakor, azt feltételezték, hogy egyszerűen késik. 7:30-kor Courtney aggodalma nőni kezdett, és ezért közzétett egy bejegyzést a Facebookon, amelyben megkérdezte, látta-e valaki Katelyn-t.

Nem sokkal azután a család megkapta a lesújtó hírt.

Mindig szörnyű tragédia, amikor egy ilyen fiatal lelket vesznek el tőlünk, de még inkább az, ha olyan baleset miatt, amely elkerülhető lett volna.

Együttérzésünk Katelyn családjának. Semmi sem adhatja vissza nekik szeretett lányukat, ám reméljük, hogy ez figyelmeztetés lehet mindenki számára, aki vezetés közben használja a telefonját.

Oszd meg ezt a cikket a Facebook-on, hogy minél több ember tisztában legyen azzal, mennyire rossz lehet, ha akár csak egy pillanatra leveszi a szemét az útról.

betöltés...