A kerekes székben lévő férj a menyasszony tudta nélkül cselekszik az esküvő napján, a nő könnyre fakad, amikor a pap azt mondja: „álljanak fel”

betöltés...

Az esküvő a legtöbb ember számára nem csupán egy nap, amikor nagy összejövetelt rendezünk és ünnepelünk, és nem csupán az az alkalom, hogy életünk hátralévő részére hűséget fogadjunk egymásnak. Sokkal több annál, és mint ilyen, gyakran a legfinomabb részletekig megtervezik.

Kevin és Kim számára a nagy napjuk érzelmileg ígéretesnek bizonyult, különösen mivel Kevin titkot rejtegetett.

Amikor Kim végigsétált a padsorok között, hogy csatlakozzon leendő férjéhez, a férfi felfedte az előbb említett titkot … és menyasszonya könnyekben tört ki.

18 évvel ezelőtt a fiatal Kevin Taylor eltörte a lábát. Ekkor jött rá, hogy idegrendszeri rendellenességben szenved, amelyet reflex szimpatikus disztrófiának neveznek, egy szindróma, amely éles, égő fájdalmat okoz, amikor az érintett testrészt megérintik.

A lába elvesztése
A szindrómával rendkívül nehéz élni, és szokatlanul ritka. Tetézte a bajt, hogy Kevin a legrosszabb típusú reflex-disztrófiában szenvedett, ami arra kényszerítette, hogy kéthavonta felkeresse a kórházat.

Az orvosok egyetértettek abban, hogy nem tudják megmenteni a lábát. Kevinnek attól kezdve kerekesszéket kellett használnia, de továbbra is teljes életet élt az ajkán mindig jelenlévő mosolyal.

“Én úgy látom, hogy lehetne rosszabb is” – mondta Kevin a Fox34-nek.

Kevin egyszerűen hálás volt, hogy még élheti az életét. A dolgok jobbra fordultak, amikor megismerkedett Kim Didway-el.

Élete szerelme
Szerelem volt első látásra a pár számára. Kim-nek nem számított, hogy Kevin kerekes székben van, és ez viszont javította Kevin önbizalmát.

“Úgy néz rám, mintha nem ülnék kerekes székben“ – mondta Kevin. „Úgy értem, ő mindig is ezt látta.”

Eközben Kim elmagyarázta: „Én egyáltalán nem törődtem vele, mert a benne lévő személyre vonatkozik, nem pedig fizikailag. A szíve pótolja a végtagokat, amelyek hiányoznak.”

Esküvői előkészületek
Néhány hónapos együttlét után Kevin és Kim úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Különleges napjukat a legnagyobb részletre menően megtervezték, és nemsokára minden készen állt egy epikus és szeretettel teli esküvőre.

Amit Kim nem tudott, az az, hogy Kevin egy titkot rejtegetett előle. A háta mögött dolgozott, titokban edzett egy gyógytornásszal, hogy művégtagokat használhasson.

Kevin már régen úgy döntött, hogy amikor a pap mindenkit felkér, hogy álljanak fel, azt ő is meg akarja tenni.

Kim végigsétált a padsorok között a barátja felé, és aztán váratlanul meglátta állni.

Könnyes meglepetés
Természetesen Kim nem hitt a szemének. A könnyei elkezdtek folyni, ahogy közeledett, még mielőtt a két szerelmes madár érzelmesen megölelte volna egymást.

Kevin szerette volna az esküvőjüket a legkülönlegesebbé tenni az életükben… és így is tett.

A történetük igazából egy emlékeztető arra, hogy mindig teljes életet élj. Vagy, ahogy Kevin mondta: „Minden percet úgy élj meg, mintha az utolsó lenne”.

Nézd meg azt a hihetetlen pillanatot, amikor Kevin és Kim találkoznak az oltárnál az alábbi videóban:

Kevin meglepetése az egyik legszebb, amit valaha láttam.

Kérjük, oszd meg ezt a cikket, ha Kim és Kevin története a te szívedet is felmelegítette.

betöltés...