9 nő, aki legalább 20 éve becsapta az időt (Spoiler: Naomi Campbell édesanyja dögös)

betöltés...

Az emberek több száz éve keresik a fiatalság elixírjét. Az ősi időkben teljes expedíciókat küldtek, hogy megkeressék. De még ha meg is találták volna, a mai cikkben szereplő nőknek nincs szüksége rá. Ezek a nők valószínűleg nem szégyellnek a korukról beszélni, mert úgysem fogja senki sem elhinni nekik.

Minket az 5percblog-nál teljesen lenyűgözött azoknak a hölgyeknek a szépsége, akik nem csak megállították az időt, hanem valójában megfordították.

Bai Ling, 52 éves

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

how are you my lovely you? Life is so good to me right now , I so #appreciate wish I could share you all, but not the time yet, but right now I can share you this: I am reading a fantastic #script that I am tapping into the #character ‘s feeling , so #allure how she walks, acts and seduces in her #largerthanlife glory , she is so #elegant #sophisticated living in so #luxurylifestyle , she has extremely #sexy #mysterious #highend #stylish #fashion in an #European early 1950’s #glamour yes I have to put all the words just to feel and describe her to the point I can smell her, I feel like she is the #queen . I love #women with #attitude so attractive to men do you agree? By the way what are the qualities in a woman that is most attractive to you ? To a man ? Cookie: no apology for who you are and how you feel and how you would like to live, as long as you don’t harm other people, as long as you shine beautiful lights that is inspire positive for our universe. With love ❤️ ❤️ #actress #bailing #hollywood #movie #glamour #healthylifestyle #positivequotes #wisdomquotes #womenempowerment #classy #白灵 #好莱坞 #时尚

Bai ling 白灵 白靈 (@iambailing) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

how are you my friend? Hope your Friday is going well. The part of me maybe you have not seen, I am working on my script, when I am writing and study I always look so intense and serious isn’t it? Look a bit like a #Warriors #soldier right ? Rough and real . #makeupfree Cookie: listen in silence, quiet our mind, after a little while then we can hear and feel our inner beauty and the beauty of the magic world. With love ❤️ ❤️🎥 #happyfriday #actress #bailing #hollywood #preparation #femalefilmmakers #director #womenempowerment #inspirationalquotes #positivevibes #positivequotes #healthylifestyle #healthymind #healthythoughts #creativelive #白灵 #好莱坞 #电影 #simple #moviestar #talent #brilliance #simplefashion #girlnextdoor #marvel #wonderwoman #simpleglam

Bai ling 白灵 白靈 (@iambailing) által megosztott bejegyzés,

Bai Ling egy amerikai színésznő, aki Kínában született. A lány (nincs jobb szó, amivel utalhatnánk rá) olyan filmekben való szerepeiről ismert, mint A holló, az Anna és a király, valamint a Taxi 3.

A színésznő azt mondja, hogy nem szeret sok időt tölteni a mindennapi sminkjével. Nem szégyenlős, ha smink nélküli képek online közzétételéről van szó. A fiatalság titka Bai Ling számára, hogy élvezi az életét, és nem aggódik, hogy mások mit gondolhatnak róla.

Juliette Binoche, 53 éves

Juliette Binoche olyan színésznő, akinek a megjelenése alátámasztja azt a gondolatot, hogy a francia nők valóban bájosak és elegánsak. Majdnem 20 év telt el azóta, hogy a Csokoládé film megjelent. Juliette játszotta a fő szerepet ebben, és most is ugyanúgy néz ki.

A színésznő azt mondja, hogy függetlenül attól, hogy milyen viccesen hangzik, a fiatalságának első számú titka, hogy sok vizet fogyaszt. Egyszerű módja annak, hogy frissnek nézzen ki.

Valerie Morris-Campbell, 67 éves

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Loving the tones of the new @narsissist palette. #naomifornars #nars #cosmetics #naomicampbell #love #palette #colours #makeup #eyeshadow

Valerie Morris-Campbell (@valeriemorriscampbell) által megosztott bejegyzés,

Valerie Morris-Campbell, Naomi Campbell 67 éves édesanyja. Tavaly decemberben ez az anya és lánya részt vett egy Burberry marketing kampányban, és az internet tele volt kommentekkel, mondván, hogy úgy néznek ki, mintha testvérek lennének. Instagram oldalán Naomi gyakran oszt meg az édesanyja iránti szeretetével kapcsolatos megindító hozzászólásokat.

A híres modell édesanyja biztos abban, hogy aktívnak lenni létfontosságú. Hetente háromszor jár edzőterembe, emellett súlyzózik, Pilates és spinning edzésre jár és evez.

Melissa Gilbert, 64 éves

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Car Chat Time. Off to meet @mskristinn321 to film our monthly car chat video. It’s always the highlight of my month. #styleover60 #fashionover60 #over60style #aginggracefully

Melissa (@msmelissa55) által megosztott bejegyzés,

Melissa Gilbert 2 gyermek édesanyja és 7 unoka nagymamája. 6 évvel ezelőtt egy YouTube-csatornát készített, ahol videókat tesz közzé az életéről, és áttekintést ad szépségápolási és ruházati termékekről. Melissa közzétette a The Aging Woman (Az öregedő nő) című videósorozatot, amelyben a diétájáról, a stílusáról, a bőrápolásról és a családi kapcsolatokról beszél.

Marisa Tomei, 54 éves

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A day with the poppies 🧡 Raining on and off, beauty all around.

Marisa Tomei (@marisatomei) által megosztott bejegyzés,

2017-ben megjelent a Pókember: Hazatérés és Peter Parker nagynénjét Marisa Tomei játszotta. Amikor megjelent a film, a színésznő 52 éves volt. A rajongói úgy gondolták, hogy túl fiatal ahhoz a szerephez, mert inkább úgy nézett ki, mintha ő lenne a főszereplő barátnője, nem pedig a nagynénje.

Amikor Marisa-t megkérdezték bőrápoló módszereiről, beszélt az infraszaunában ülés pozitív hatásairól és a bőr megtisztításának ájurvédikus technikájáról.

Paulina Porizkova, 54 éves

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#Paulina4Decades 💃🏼 . Facts about this treasured, modernist villa: it was confiscated by the Gestapo in 1939. And badly damaged by bombing at the end of WWII. Its original inhabitants, the Tugendhats, who were Jewish, left it behind and fled to Switzerland. And were, sadly, never able to live in it again. . ELLE Czech (@elleczech), October 2018. Shot at Vila Tugendgat in Brno, Czech Republic. . Photographed by Andreas Ortner (@andreasortnerstudio) . Styled by Zuzana Kanisova (@zuzanakanisova) Hair by Stolen Salon (@stolensalon) MUA is Ivana Tokarska(@ivanatoky) Clothing by Valentino (@maisonvalentino) . #loveyourage #thisis50 #originalsuper #homeland #vilatugendhat #brno #magazinecover #ellecovers #madeinczechoslovakia #andreasortner #elle #ellecovers

Paulina Porizkova (@paulinaporizkov) által megosztott bejegyzés,

Paulina Porizkova Csehországban született amerikai színésznő, szupermodell és író.

18 éves korában ő lett az első modell Kelet-Európából, aki megjelent a Sports Illustrated fürdőruha kiadásának borítóján. Nemrégiben Paulina-nak újabb fotózása volt a magazin számára, de ezúttal 53 évesen.

Mira Sorvino, 51 éves

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Found this #mirrorselfie in my phone from a few months ago and liked it. #mirrormira #miramirror

Mira Sorvino (@mirasorvino) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I’m here. And I’m opening the door.

Mira Sorvino (@mirasorvino) által megosztott bejegyzés,

Mira Sorvino amerikai színésznő és 4 gyermek édesanyja. Szerepelt a Mit ér egy élet, a Leningrad, és a Doktor House filmekben és a Hatalmas Aphrodité című filmben nyújtott alakításáért megkapta a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar díjat, valamint Golden Globe díjat.

A színésznő férje, Christopher Backus 14 évvel fiatalabb. Nehéz elhinni, hogy ilyen nagy korkülönbség van közöttük, amikor látod a közös fotóikat.

Belinda Norton, 42 éves

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Probably should have brushed my hair. ➕b.truth↪️I’ve arrived home from work – I think my make-up has melted off after teaching my classes today; I’m in a pretty dress that I bought (sneaky Sunday shopping). I have just prepped dinner and it’s been a big day after a long commute. I’ve shuffled kids; with one of them getting on the wrong bus home; then the other worried about that one getting on the wrong bus. 😝 It’s really a normal day, been up since 4.30am to fit in a energy boost 30min cardio with this cuddly fur baby attached to my leg. Because this is the real Mama’s life. ✔️I don’t have a media team or a P.A I literally just work my butt off to show my kids that hard work is where success is found.➕I truly love this life and I would not change a single thing about being completely raw and real in my little seaside house. ↪️Mamas I wrote this book for you – the real ‘Fit Mamas’ doing it all, trying their best; failing sometimes but finding that quality life for your family amongst the mundane. You can have it all and I want to share how. ➕Book available for pre-order @booktopiabooks and worldwide @bookdepository #FitMama #healthy #happy #witcheryfashion #pink #author #blivewear #blogger #wellness #mamalife

Belinda Norton (@belinda.n.x) által megosztott bejegyzés,

Belinda Norton 42 éves tanár, több könyv szerzője és fitnesz edző Ausztráliából. Két gyermeket nevel, akik 12 és 14 évesek. Miután megszületett a második gyermeke, körülbelül 20 kg-ot szedett fel, az ekcémája visszatért, és nem volt energiája, hogy bármit csináljon.

Az egyik interjújában azt mondta, hogy egyszer megmutatta a férjének (most az ex-férjének) egy karcsú lány fotóját, és elmondta neki, hogy hamarosan olyan lesz, mint ő, és a férje nevetett. Ez nagy motiváció volt neki, hogy a testén és az egészségén dolgozzon.

Belinda-nak van egy blogja, ahol a közelmúltban közzétett egy listát 21 öregedésgátló tippről.

Bianca Lawson, 40 éves

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

“The desire to reach for the stars is ambitious. The desire to reach hearts is wise.” Happy birthday #MayaAngelou!! 👑💫🌻@phenomenal.ly #wewillrise #phenomenalwoman

Bianca Lawson (@biancajasminelawson) által megosztott bejegyzés,

Bianca Lawson 1995 óta tizenéves lányokat játszik. Ebben az időszakban a megjelenése nem változott. Mivel a színésznő nem öregszik, sok vicc és mém van róla. Jó humorérzéke van, ezért megosztja ezeket a mémeket a közösségi médiáján.

Te az életkorodnak megfelelően nézel ki? Oszd meg magadról a fotóidat kommentben, és mondd el, hogy elkérik-e a személyidet az üzletekben!

betöltés...