14 figyelemre méltó „Trónok harca” karakter, amely nagyon másképp nézhetett volna ki

Tehát véget ért az utóbbi idők legepikusabb TV-sorozata. A Trónok harca rajongók még mindig beszélnek a befejezésről, amelyet az alkotók választottak, és saját alternatív befejezéseiket kínálják. Úgy döntöttünk, hogy adunk a rajongóknak egy másik témát is megvitatásra: azt szeretnénk megmutatni, hogy milyenek lehetnének azok a karakterek, akiket olyan jól ismerünk.

A fotószerkesztési készségeinket és képzeletünket használtuk, hogy bemutassuk, milyenek lehetnének kedvenc karaktereink. Ezek a színészek majdnem megkapták a szerepeket, de az utolsó pillanatban minden megváltozott.

Cersei Lannister (Gillian Anderson)

Gillian Anderson visszautasított egy szerepet a műsorban, amit az alkotók kínáltak neki, de soha nem mondta el, hogy milyen szerepet ajánlottak neki. A rajongói még mindig szeretnék tudni, hogy milyen karaktert alakított volna. Néhányan azt mondják, hogy Cersei lehetett volna, mások szerint Catelyn Stark vagy Melisandre.

Viserys Targaryen (Sam Claflin)

Sam Claflin alakíthatta volna a fehér hajú Viserys Targaryent, de végül Harry Lloyd kapta meg a részt. Talán ez volt a legjobb. Még a mi mintánkon is, Claflin túl aranyos a szerephez.

Eddard Stark (Viggo Mortensen)

vagy Gerard Butler

Más szereplők is megpróbálták megkapni azt a részt, amit a legtöbbször megölt Hollywoodi színész, Sean Bean kapott. Liam Neeson, Gerard Butler, Viggo Mortensen és Sam Neill voltak azok. És úgy gondoljuk, hogy mindegyik nagyszerű jelölt volt!

Sansa Stark (Rachel Hurd-Wood)

Sophie Turner kapta Sansa Stark szerepét, de Rachel Hurd-Wood játszhatta volna, aki A parfüm: Egy gyilkos története című filmben szerepelt.

Jaime Lannister (Jamie Bamber)

Jamie Bamber alakíthatta volna Jaime Lannister-t. De nem tudunk elképzelni bárki mást ebben a szerepben, kivéve Nikolaj Coster-Waldau-t.

Tengerjáró Davos (David Thewlis)

Sir Davos-t David Thewlis vagy Tim Roth alakíthatta volna, de Liam Cunningham nagyszerű munkát végzett ebben a szerepben is.

Grenn (Joseph Dempsie)

Joseph Dempsie színészt meghallgatták Grenn és Havas Jon szerepére, de végül Gendryt játszotta, Robert Baratheon fattyú fiát. Örülünk, hogy az alkotók őt választották, és lehetőséget adtak a fiatal színésznek, hogy megmutassa tehetségét.

Daenerys Targaryen (Elena Satine)

Elena Satine amerikai színésznő kapta volna a sárkányok anyja szerepét. Nehéz megmondani, hogy milyen lett volna Daenerys, mert szeretjük Emilia Clarke-ot.

Petyr Baelish ‘Kisujj’ (Tom Hollander)

A készítők felajánlották Baelish szerepét Tom Hollandernek. De visszautasította, és az ír színész, Aidan Gillen kapta meg a szerepet.

Oberyn Martell (Oded Fehr)

Oded Fehr izraeli színész játszhatta volna Oberyn Martell-t, de Pedro Pascal kapta meg a részt. És úgy gondoljuk, hogy nagyon jóképű és brutális volt ebben a szerepben.

Khal Drogo (Conan Stevens)

Conan Stevenst, aki Gregor Clegane-t játszotta az egyik évadban, igazából meghallgatták Khal Drogo szerepére. Úgy gondoljuk, hogy ugyanolyan jó lett volna ebben a szerepben, de már soha nem fogjuk megtudni.

Joffrey Baratheon (Eugene Simon)

Az aljas Joffrey Baratheont az angol színész, Eugene Simon (aki Lancel Lannister lett) játszhatta volna. Valószínűleg ő is nagyszerű választás lett volna. De Jack Gleeson, aki végül megkapta a szerepet, annyira utálatos volt, hogy minden bizonnyal ő volt a legjobb Joffrey.

Robert Baratheon (Conleth Hill)

Nehéz most elhinni, de Conleth Hill, akit Varys a Suttogók Mestereként ismerünk, Robert Baratheon király lehetett volna.

Havas Jon (Iwan Rheon)

Sok fiatal színészt meghallgattak Észak királya szerepére. Végül Iwan Rheon kapta meg a szörnyű Ramsay Bolton, és Kit Harrington pedig Havas Jon szerepét. Az alkotók határozottan helyes döntést hoztak: mindkét szereplő tapsot érdemel a munkájáért.

Milyen más híres színészeket szeretnél látni ebben a műsorban?

betöltés...