A pitbull megragadja a babát a pelenkájánál fogva, és a földre húzza – aztán az anya felismeri a veszélyes helyzetet

A pitbullok sok negatív média figyelmet kapnak, és a legtöbb ember úgy gondolja, hogy agresszív és megfélemlítő kutyák.

Természetesen, ha agresszív tulajdonosuk van, aki ezt a kutyát mások megfélemlítésére használja, akkor kiszámíthatatlanná és fenyegetővé válhatnak.

Egy kutya a legtöbb esetben olyan, ahogyan bánnak vele.

Masailah baba és Sasha a pitbull csak pár nap különbséggel születtek, és minden pillanatot együtt töltenek, megosztják az ágyukat és még együtt is fürdenek.

Az anya, Latana Chai, Kaliforniából, éppen letette a hét hónapos Masailah-t, és élvezte, hogy kint lehet az udvaron egy meleg nyári estén.

Ekkor történt, hogy Sasha kezdett furcsán viselkedni.

Aztán éjfél körül azon a szombat estén Latana egy hangos durranást hallott.

“Én meg, ’mi folyik itt?’ Hallottam Sasha-t csaholni, és ugrált az ajtónál. Amint odaértem az ajtóhoz, befutott, és elkezdett ugatni” – mondta Latana a Kare 11 szerint.

“Fogalmam sem volt, hogy megpróbál figyelmeztetni minket a tűzről. Kikeltem az ágyból, hogy lássam, mi folyik itt. Abban a pillanatban, ahogy kinyitottam a hátsó ajtót, Sasha berohant az otthonunkba, egyenesen a hálószobánkba” – magyarázta Latana a GoFundMe-n.

Latana és családja egy nagy kétszintes, négy apartmanból álló házban élt.

Amikor kinyitotta az ajtót, hogy beengedje Sasha-t, az Masailah szobájába futott.

Aztán észrevette a mennyezetből jövő fekete füstöt és a tüzet, amely a szomszédjuk házától a sajátjukra terjedt.

Latana futott, hogy kihozza a kisbabáját a házból, amikor meglátta Sasha-t, aki megragadta Masailah pelenkáját, és biztonságba húzta.

Ennek az édes és hűséges családi kutyának a javára írja a gyermeke életének megmentését a korai figyelmeztető ugatásával.

“Sasha-nak köszönhetően biztonságban ki tudtunk jutni, és hívtuk a 911-et. Tartozom Sashának az életemmel és gyermekeimével. Megmentett mindannyiunkat. Ő a hősünk. Nélküle valószínűleg soha nem jutottunk volna ki” – mondta Latana.

Tudj meg többet a félelmetes helyzetről, amelyben ez a család találta magát.

A pitbullok nem érdemlik meg a rossz hírüket. Ez a család az életüket köszönheti ennek az imádnivaló kutyának, aki nyilvánvalóan egy nagyon szerető otthon része.

A Sasha és Masailah közötti kapcsolat olyan erős, szerencsések, hogy vannak egymásnak.

Kérjük, oszd meg, hogy tisztelegj a hősies Sasha előtt!

betöltés...