Az apa ledobja az újszülött kislányt a szikláról, mert ő fiút szeretne, de a baba túléli a zuhanást

A szülők túlnyomó többsége számára örömteli, különleges alkalom egy újszülött babát üdvözölni a világon.

Sajnos, az a világ, amelyben élünk, olyan, amely gyakran olyan váratlan kegyetlenség és megmagyarázhatatlan őrület pillanatait hozhatja létre, mint ami a következő történetben is van.

2018. októberi eseményeket részletez, ahol Dél-Kínában egy elégedetlen apa elvitte újszülött lányát egy Guangdongi kórházból, a Magui Egészségügyi Központból és megpróbálta megölni.

A gyermek bűne? Nem született fiúnak.

A jelentések szerint az apa, akinek a családneve Li, fiút akart lány helyett, így fogta az újszülött lányát, egy nylon táskába helyezte, és kiment egy közeli erdőbe.

(A kép nem kapcsolódik a történethez)

Amikor ott volt, ledobta egy szikláról, majd hagyta meghalni.

Az orvosi központ hamarosan felhívta a rendőrséget, hogy jelentse a lány eltűnését a létesítményből, és a vizsgálatuk során bizonyítékok kerültek napvilágra, amelyek Li felé mutattak.

A kihallgatás után elismerte, hogy ő dobta a lányát a szatyorba, hogy megpróbáljon megszabadulni tőle.

A rendőrök a helyszínre sietnek
A rendőrök a helyszínre siettek, lassan lefelé másztak a sziklán, keresték a kisbabát, aki elméletileg bele kellett volna haljon a zuhanásba.

Ahogy azonban tovább mentek lefelé, hangokat hallottak, amelyek igazán sokkolták őket: az ő hangja volt, ahogy segítségért sírt.

Valahogy a kislány faágak között landolt, amelyek az esését tompították. A megmentők 100 méter mélyen a szikla szélén, ágak közé gubancolódva, de végül is biztonságban találtak rá.

Puszta csoda, hogy nem szenvedett semmilyen komoly sérülést, és visszatért a Guangdong-i kórházba, hogy felépüljön. Miután minden rendben volt vele, visszakerült az édesanyjához, és most már biztonságban van, ép és egészséges.

Magától értetődőnek kell lennie, hogy Li cselekedeteinek nincs helye e világban. Milyen apa teheti ezt a saját gyermekével?

Oszd meg ezt a cikket, ha egyetértesz!

betöltés...