15 felkavaró fénykép, amelytől kisírjuk a lelkünket

Minden új nap lehetőséget kapunk arra, hogy kimutassuk a szeretetünket és törődésünket barátainknak, családunknak, és ami szintén fontos, magunknak. Soha nincs megfelelő pillanat, hogy elkezdjünk cselekedni, elkezdjük megosztani a boldogságot, és nyitott szívvel segítsünk másoknak. Az ilyen dolgok, amelyek segítenek bennünket, hogy élvezzük az életet. És itt van egy egész cikk, hogy segítsen megérteni ezt.

Ezekkel a történetekkel meghívunk, hogy egy kicsit elérzékenyülj és inspirálódj egy új napra.

15. Ő Gabriel Nobre. Ki kellett takarítania ingyen egy egyetemi épületet, hogy felkészülhessen egy nehéz felvételi vizsgára fizetés nélkül. A fényképen, éppen megtudta, hogy átment a vizsgán.

14. “A lányom levágatta a haját, hogy odaadományozza!”

13. “A boldog lányom az új hallókészülékével.”

12. “A húgom Egyiptomban dolgozik. Nem volt barátja, akivel megnézhette volna a piramist. Szóval, az Uber sofőrje beleegyezett abba, hogy elmenjen vele.”

11. Egy orvos “különleges receptet” írt egy betegnek, aki nem tud olvasni.

10. Egy futballmeccs során a látogató rajongók sok játékot zúdítottak a fiatalabb rajongókra, akik beteg gyerekek voltak egy kórházból.

9. Mogyoróvajas-dzsemes szendvicset készített olyan diákok számára, akiknek nem volt ideje reggelizni a vizsgájuk előtt.

8. Patrick Kilonzo 10 000 liter vizet szállít minden nap, hogy segítsen az állatoknak, akik szenvednek a szárazságtól.

7. “A nagypapám 5 éves korom óta tartott egy fotót rólam a tárcájában. Meglepő módon még mindig jó állapotban van egy 20 éves fotóhoz képest!”

6. Mark Bustos ingyen levágja a haját a hajléktalan embereknek és inspirálja őket, hogy reménnyel telve nézzenek a jövőbe

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

During John’s haircut I asked him, “If you could have anything to eat right now, what would it be?- I’m gonna get it for you.” With a big smile and a look of disbelief on his face he sarcastically replied, “Oh don’t do it, you don’t wanna do that!!.. I just want a really good burger.” After having a friendly argument on who makes the best burger in town, I learned that he loves to cook! John had a job as a prep cook in his past. When I suggested to John that having a fresh haircut could be a good time to go interview at some restaurants he replied, “Thats exactly what I’m gonna do!” 🙏🏻🙌🏽 #BeAwesomeToSomebody

Mark Bustos (@markbustos) által megosztott bejegyzés,

5. Ez a cica szerencsés volt, hogy valaki meglátta.

4. Ez a nő hetente háromszor megy a kórházba dialízisre. Az egyik orvos hallott a nő közelgő születésnapjáról a lányától. És úgy döntöttek, hogy feldíszítik a mentőt.

3. Valaki meleg holmikat hagyott ebben a különleges dobozban azoknak, akiknek szüksége van rá.
(Fontos vagy. Ha fázol, kérlek vigyél el valami meleget.)

2. Ez az ember észrevett két elhagyott kutyát, akiket egy kiugró szikla tetején hagytak meghalni. Nem volt ételük és vizük, és semmilyen módon nem tudtak fel- vagy lemenni. Itt van, hogy mit tett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

In one of the more unexpected experiences of my life, I spotted a pair of abandoned dogs left to die on top of an overhanging cliff. They had no food, no water, and no way to go up nor down. They couldn’t walk more than a couple of steps from their perch without facing a cliff, either above or below them. The 4-legged monsters were terribly ferocious beasts, but I managed to tame them from a distance as their razor-blade teeth dripped human flesh and their yellow eyes projected flames. I didn’t expect to make it out of this experience alive, given their aggressive nature and the pile of bones beside them. You’ll never guess what happened next. See more in my Stories Highlight, “Dog Rescue,” AKA Taming the Dangerous Predators.

Brody Leven (@brodyleven) által megosztott bejegyzés,

1. Köszönöm, Willie!
(A lányomnak vesére van szüksége. Kapott. Köszönöm, Willie az önzetlen élet ajándékát.)

Melyik történet érintett meg legjobban? Láttál már jó cselekedeteket, amiket az emberek tettek?

betöltés...