A 12 hetes baba elveszti az eszméletét a babakocsijában, és percekkel később a szülei holtan találják

Egy családtag elvesztése szomorú esemény. De egy gyermek elvesztése különösen tragikus. A gyerekeknek annyira sokat kell élniük, és egy egész jövő áll előttük. Így különösen kegyetlen érzés, amikor életük hitelen véget ér.

Sajnos a szülők, Gemma Williams és Jason Thomas, megtapasztalták ezt a gyászt. A Wales Online szerint 2013-ban a szülők elvesztették a kislányukat, Lexit, amikor még csak 12 hetes volt.

A boldog család 2013 márciusában vásárolni volt, amikor gyermekük hirtelen elvesztette az eszméletét a babakocsijában.

A szülők észrevették, hogy nem reagál, de akkor már túl késő volt.

Az anya elmondta a Wales Online-nak: „Megérintettem Lexi arcát, de nem reagált. Aztán rájöttem, hogy nincs jól, és segítségért kiabáltam.”

Amíg várták a mentőt, egy idegen, aki orvosi képesítéssel rendelkezett, megpróbálta újraéleszteni, de eredménytelenül. A gyermek már elment.

Az orvosok azt mondják, hogy a kis Lexi egy ritka betegségben hunyt el. Megállapították, hogy teljes tüdővéna transzpozíciója volt, egy olyan betegség, amikor nagyon kevés oxigéndús vér kering a szervezetben.

De mivel a szívében volt egy nagy lyuk, az orvosok nem észlelték az állapotot, mert az oxigéndús és nem oxigéndús vér keveréke keringett a testében.

Bár ez a tragikus esemény életük hátralévő részére biztosan átformálta őket, sikerült felépülniük a veszteség közvetlen sokkjából. Most van egy fiuk, aki egészséges és boldog.

Míg az élet megy tovább, a pár továbbra is nagyon aktívan kiáll amellett, hogy minden újszülöttön végezzenek „pulzoximetriás” vizsgálatot, amely figyeli a vér oxigénszintjét, és potenciálisan azonosíthat olyan halálos szívállapotokat, mint ami Lexinek volt.

Kevés szörnyűbb dolog van, mint egy gyermek elvesztése. Bármelyik szülő fizetne azért, hogy akár egy kicsivel is több időt tölthessen a gyermekével, függetlenül attól, hogy 3 hónapos, 3 éves vagy 30 éves.

Lexi szülei fontos üzenetet terjesztenek. Bár senki sem hibás, fontos, hogy minden szülő tisztában legyen vele. Kérjük, oszd meg, ha egyetértesz azzal, hogy ezt a tesztet minden újszülöttnél el kellene végezni.

betöltés...