20+ megható kép idős háziállatokról, amelyek emlékeztetnek minket arra, hogy örüljünk minden pillanatnak, amit a szeretteinkkel tölthetünk

A háziállatok egyenesen csodálatosak – gyengédek és szeretetteljesek, világos és meleg érzéseket adnak nekünk, szavak nélkül is megértenek minket és taníthatnak nekünk egy-két dolgot a barátságról. De sajnos 4 lábú társunk túl rövid élettartammal rendelkezik. Próbáld meg ezt szem előtt tartani, ha legközelebb úgy érzed, bosszant a macskád, aki „túl sok figyelmet” igényel, vagy úgy döntesz, hogy elhalasztod a sétát a kutyáddal a parkban. Ne feledd, hogy minden pillanat kincs a háziállataiddal – nem lesznek veled örökké!

Ezzel az összeállítással segíteni szeretnénk, hogy lásd, mennyire fontos értékelni azokat, akik teljes szívükkel szeretnek téged, és nem kérnek semmit cserébe.

“A szeretett macskám ma 20 éves lett. A szüleimmel él, és én is átmegyek, hogy gratuláljak neki. “

“A 16 éves kutyám már nem tud járni, de utáltuk a gondolatot, hogy elmenjünk egy családi kirándulásra és őt otthon hagyjuk!“

Ez a hölgy még mindig fantasztikusan néz ki 23 éves korában!

Egy Maggie nevű kutya élvezi az ízletes steaket a 16. születésnapján.

„7 évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy örökbe fogadom a legolcsóbb macskát a menhelyen. Ez a fickó bizonyult a legjobb 10 dollárnak, amit valaha is elköltöttem. Ő Hank, 12 éves!”

“Ez a fickó 15 éves, és a korral csak egyre aranyosabbá válik!”

“A drága ’lányom’ ma 15 éves!“

“Ezt a 14 éves szépséget Marceline-nek hívják. Teljes szívemből szeretem őt!”

“Ő Roksi, egy 16 éves keverék.“

“Ő Papi, a legjobb barátom! Hamarosan 12 éves lesz, és nagyon nagyra becsülöm!”

“Ez az aggastyán ma lett 15 éves. Kívánjunk neki mindannyian boldog születésnapot!“

Egy kisbaba és az ő bölcs, megbízható és gondoskodó 14 éves barátja

“Ismerd meg Abby-t. 22 éves. Manapság már alig nyávog, és egy kis darab hiányzik a bal füléből. De ő még mindig a legaranyosabb macska a földön!”

“Ezt a 13 éves ’lányt’ 2 héttel ezelőtt fogadtam örökbe. Azt hiszem, valóban jól kijövünk egymással.”

“A japán barátom macskája épp most lett 15 éves.”

Jane 14 éves és még mindig gyönyörű.

“Üdv mindenkinek! Ma van a 18. születésnapom.”

„Nem sok farm macska éli meg a 18 évet, de Carrot a szerencsés néhány közé tartozik!”

“A legjobb haverom ebben a hónapban 11 éves lesz!“

„Már nem számoljuk, de ez a macska biztosan több, mint 20 éves. Egy kicsit mindig is önfejű volt, de mindig dorombol, ha simogatom.”

“Nem tudok futni vagy ugrani, de tudok adni puszit és ölelést. Nem hallok jól, de csóválni fogom a farkamat, amikor látlak. Lehet, hogy öregnek nézek ki, de a szívemben mindig is egy kiskutya leszek!”

És a te szőrös barátaid milyen idősek? Talán gyerekkorodban volt egy kisállatod – valaki, aki sok éven át soha véget nem érő szeretetet és odaadást adott neked? Oszd meg velünk a fotóját!

betöltés...