A 7,5 kilós óriás bébi 1983-ban címlapra került – most már felnőtt, de még mindig híres a méretéről

Amikor a 24 éves Patricia Clarke 1983-ban teherbe esett, volt egy olyan érzése, hogy a gyermeke nagy lesz.

Már volt egy babája, és tudta, hogy nagy babák születnek a családjában. De azt soha nem gondolta, hogy mennyire hatalmas lesz az általa kihordott gyermek.

Patricia életet adott Kevin Robert Clarknak, aki több mint 7 kilót nyomott. Abban az időben, ő nem csak a legnagyobb baba volt, aki valaha született a Community Memorial Kórházban, de talán a New Jersey-i állam legnagyobb babája is.

Nem fért bele egy normál méretű kiságyba, és a babaruhái túl kicsi voltak neki, de Kevin – a szülei nagy megkönnyebbülésére – tökéletesen egészséges volt.

Természetesen nem sokáig tartott, hogy felfigyeljenek a méretére. Címlapokra került szerte az országban, és nemcsak egy „Saturday Night Live” részt inspirált, de a „Good Morning America”-ban is megemlítették.

Kezdd úgy, ahogy folytatni akarod
De Kevin nem állt meg ott a rivaldafénybe kerüléssel. A New York Post szerint 12 éves korában 170 cm volt. Harmadévesen 195 cm volt. Onnantól kezdve folyamatosan nőtt.

“Nincs olyan nap, amikor valaki nem kérdezi meg, milyen magas vagyok“ – mondta Kevin a Postnak.

“Szeretek viccelni, hogy 5 láb 21 inch (205,74 cm) magas vagyok. Amikor az emberek megkérdezik, hogy kosárlabdázok-e, megkérdezem őket, hogy mini-golfoznak-e.

Ma Tom 35 éves. Ő egy volt katona, aki 182 cm magas feleségével és a dán dogjukkal él együtt.

Megtanult együtt élni azzal a ténnyel, hogy nagyobb, mint gyakorlatilag mindenki más. Manapság Tom 206 cm magas.

Ha többet szeretnél látni a hihetetlen történetéből, nézd meg az alábbi videót:

Nem lehet könnyű szó szerint beleszületni a rivaldafénybe, sem úgy felnőni, hogy az emberek rád mutogatnak és kérdéseket tesznek fel az idő nagy részében. Kevin úgy tűnik, hogy ezt jól kezeli… a legjobbakat kívánjuk neki!

Ha úgy gondolod, hogy ez a történet érdekes, oszd meg a cikket a Facebookon, hogy barátaid és családod is láthassa!

betöltés...