Az örömteli Down-szindrómás ikrek a közösségi médián keresztül inspirálják a világot

A legfontosabb dolog az életben az, hogy kiszámíthatatlan. Soha nem tudod, mi vár a sarkon, és a meglepetések sokféle formát ölthetnek.

Julie és Dan McConnel szülők számára az egyik ilyen meglepetés az ikrek, Milo és Charlie formájában érkezett. A fiúk Down-szindrómával születtek, egy olyan állapot, amely általában számos egyedülálló kihívást jelent a szülők számára.

Mégis Julie és Dan számára, Milo és Charlie két fényes napsugár. Valójában a befolyásuk most terjed szerte a világon az interneten keresztül, és a legjobb ok miatt…

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

World Down Syndrome Day 2019! . This was our fourth World Down Syndrome Day celebration and I love looking back at how the boys have grown over the years. For the first time, both Charlie and Milo for to run all over the blue field at @boisestateuniversity! No strollers, no walkers. . A huge thank you to our local Down syndrome association for putting on this great party! @tvdsa_insta . Be sure to swipe and check out Spin Doctor Charlie. And I think our first family pyramid was a huge success. Although we may never get the bits of blue turf out of our socks… . #worlddownsyndromeday19 #wdsd19 #boisestatefootball #boisestatebroncos #gobigblue #smurfturf #downsyndromerocks #nothingdownaboutit #rockthe21 @kalechipsnw

Charlie And Milo (@chucklesandmeatloaf) által megosztott bejegyzés,

Sok Down-szindrómával született gyermeknek gondot okoz olyan dolgokat megtanulni, ami a többi gyereknek könnyen megy, és számos fizikai problémától is szenvedhet. Röviden, a Down-szindróma nem sétagalopp.

Julie és Dan McConnel-nek azonban van egy küldetése, hogy megmutassák a világnak a pozitivitást, amit az iker fiúk hoznak magukkal. Céljuk a Down-szindrómához kapcsolódó megbélyegzés eltörlése, és a közösségi média hatalmas befolyását használják fel ennek elősegítésére.

„Remélem, hogy felhívjuk olyan családok figyelmét, akik gyermekeinél diagnosztizálták a Down-szindrómát, mert ez igazán ijesztő lehet. Remélem, hogy az emberek meg fognak találni minket, és látni fogják, hogy ilyen lehet az élet” – mondta Julie a WTSP 10 News-nak.

“Szórakoztató lehet, tele van szeretettel, nem ijesztő. Nem sajnáljuk, és nagyon sok öröm van az életünkben, és remélem, hogy az emberek ezt látják.“

A McDonnel család olyan közösséget kíván létrehozni, ahol a szülők, akik nem tudnak sokat a Down-szindrómáról, tanulhatnak és tisztába jöhetnek a rejtett örömökkel, amelyeket a diagnózis tartogathat.

„Egy kicsit hosszabb időt vesz igénybe, hogy megtegyék a mérföldköveket, de amikor elérik a célokat, úgy ünnepeljük, mint egyetlen más szülő sem” – mondta. „Összedobunk egy partit, és olyan izgatottak vagyunk, amikor végrehajtják ezeket a dolgokat.”

Ritka eset
Charlie és Milo rendkívül ritka, mert kétpetéjű ikrek Down-szindrómával – aminek az esélye 1 a 14 millió esetből.

„Nagy dolog megmutatni mindenkinek, hogy mi itt vagyunk, itt vannak ezek a gyerekek a közösségünkben, és reméljük, hogy meglátnak minket, és emlékeznek majd ránk, és hogy a dolgok továbbra is változni fognak közösségünkben, sok elfogadással” – mondta Dan.

„Más szülők korábbi tapasztalataiból profitálunk, akik kikövezték az utat, hogy mindezek a dolgok megtörténjenek, és izgalmas időszak, ha van egy Down-szindrómás gyermeked” – tette hozzá Julie. “Szeretném látni, hogy felnőnek és mindent megteszek, amit akarnak.“

Úgy véljük, Julie és Dan gyerekeik iránti hozzáállása valóban dicséretes. Azáltal, hogy lehetővé teszik számukra, hogy annyira népszerűvé váljanak – és egyszerűen a pozitivitás erejével – növelik a tudatosságot az állapottal kapcsolatban, ami csak jó dolgokhoz vezethet!

Ha úgy gondolod, hogy Charlie és Milo mindketten nagyszerűek, és minden esélyt megérdemelnek, amit más gyerekek is megkapnak, oszd meg ezt a cikket barátaiddal és családoddal a Facebookon.

betöltés...