Az anya beszáll a repülőgépbe, és 200 édesség csomagot oszt ki a 4 hónapos fia nevében, és ez a gesztus sok mindent megváltoztatott

Senki sem szeret egy síró babát maga mellett, miközben egy repülőgépen ül, különösen, ha hosszú repülőút lesz. A történetünkben szereplő anya is tudja ezt, ezért is találta meg a módját, hogy figyelmes cselekedeteivel megmelengesse és megérintse a többi utas szívét. Miután egy Facebook-felhasználó, Dave Corona, közzétette ezt a történetet, vírusszerűen elterjedt az interneten.

Csodáljuk a figyelmes embereket, és megérintett minket ez a történet.

Hosszú, 10 órás repülés volt Szöulból San Francisco-ba. Az utasok beszállás után elfoglalták a helyüket, amikor hirtelen felállt egy fiatal nő egy csecsemővel, és elkezdett kis csomagokat adni mindenkinek. És nem kért semmit cserébe.

A csomagok tartalmaztak egy kis édességet, egy pár füldugót, és egy üzenetet, mondván:

“Helló, Junwoo vagyok, 4 hónapos. Ma az édesanyámmal és a nagymamámmal az Egyesült Államokba megyek, hogy láthassam a nagynénémet. Kicsit ideges vagyok és ijedt, mert ez életem első repülése, ami azt jelenti, hogy talán sírni vagy hangoskodni fogok. Megpróbálok csendesen utazni, bár nem tudom megígérni. Szóval anyukám készített egy kis csomagot neked! Van benne néhány cukorka és füldugó. Kérlek, használd ezeket, ha túl nagy a zaj miattam. Élvezd az utazást. Köszönöm!”

Mindenkit megérintett ez a nemes akció, de az utasok még csak lehetőséget sem kaptak a füldugók használatára, mert Junwoo egyszer sem sírt az egész repülés alatt – így csak az édességet élvezték. Mindenesetre úgy döntöttek, hogy megköszönik ennek az ismeretlen nőnek azáltal, hogy posztolják a történetét az interneten.

A történet azonnal elterjedt, és sokan megjegyzéseket tettek ezzel kapcsolatban. Néhányan csodálták az okos ötletét, míg mások azt mondták, hogy megértőbbnek kellene lennünk a kisgyermekes szülőkkel a repülőgépeken, és hogy nem kellett volna keresztül mennie ezeken az erőfeszítéseken.

Mit gondolsz erről a történetről? Értékelnéd ezt a gesztust? Örülnénk, ha hallhatnánk felőled kommentben!

betöltés...