Egy 3 gyermekes anya megosztja, hogyan kerülj újra formába

Amikor egy baba megszületik, nincs sok időnk edzőterembe menni. De az újdonsült anyukák a lehető leghamarabb vissza akarják kapni az alakjukat. Egy felmérés kimutatta, hogy az egy-két éves korú gyermekeket nevelő anyák közel 60\%-án még mindig van néhány felesleges kiló. Ha nem akarsz részese lenni ennek a statisztikának, elkezdhetsz dolgozni a saját testeden a saját otthonodban, és a babádat az új edzőtársaddá teheted!

A 3 gyermekes édesanya, Olga Baykina megmutatott néhány mozdulatot, amely segíteni fog nemcsak kalóriát égetni, hanem egy kis szórakoztató időt is tölteni a gyermekeddel.

7. Guggolás

Tartsd a babádat a karjaidban magad előtt. Állj vállszélességű terpeszbe. Ülj hátrafelé és le a lehető legalacsonyabbra, úgy, hogy a térded a bokád felett maradjon. Térj vissza a kezdő pozícióba.

6. Kitörés előre

Állj terpeszbe, és tartsd a babádat közel a hasadhoz. Lépj előre egy nagyot a jobb lábaddal, és engedd le a testedet, amíg a térded 90 °-os szöget nem zár be. Válts lábat, és ismételd meg a gyakorlatot.

5. Kitörés oldalra

Tartsd a gyermekedet a hasával lefelé. Tedd a kezedet a baba alá. Lépj egy nagyot jobbra, ügyelve arra, hogy a térded ne nyúljon túl a lábujjaid vonalán. Tartsd egyenesen a bal lábadat. Ismételd meg az ellenkező lábaddal.

4. Plié guggolás

Állj a lábaddal vállszélességnél nagyobb terpeszbe. Tartsd a babádat magad előtt. Hajlítsd be a térdeidet, ameddig csak lehetséges, amíg 90°-os szöget nem zárnak be. Tartsd ezt a pózt 2-3 percig, majd térj vissza állásba.

3. Csípő híd

Feküdj a hátadra hajlított térddel. Tartsd a babádat biztonságosan magad felett, vagy ültesd a csípődre, ha lehetséges. Emeld fel a csípődet, majd engedd vissza a talajra.

2. Fordított hullámok

Feküdj hanyatt a padlón a térdeddel a mellkasod felé. Helyezd a babát a sípcsontodra. Emeld fel a csípődet és a felsőtestedet. Adj egy puszit a babád homlokára! Térj vissza a kezdő pozícióba.

1. Plank

Fektesd a babát magad mellé a padlóra. Tedd a könyöködet a padlóra, és támaszkodj az alkarodra. Győződj meg róla, hogy a könyököd a vállad vonala alatt van. Tarts egy egyenes vonalat a fejedtől a sarkadig. Tartsd meg a pozíciót 1-2 percig.

Próbálj meg minden nap egy kis időt szánni ezekre a gyakorlatokra. Mindig ügyelj a baba biztonságára edzés közben. Élvezd a folyamatot, és használd játékidőként a babáddal – akinek biztosan fog tetszeni!

Bónusz

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#illustration #illustrator #humor #humour #bd #comics #grossesse #maman #ventre #postpartum #instafunny #pregnancy

Nathalie Jomard (@nathaliejomard) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#nathaliejomard #illustration #illustrator #pinup #bd #comics #humour #humor #dessin #instafun #instafunny #cat #chat #chaton #kitten #kitty

Nathalie Jomard (@nathaliejomard) által megosztott bejegyzés,

A kisgyerekkel végzett edzés után szórakoztathatod magadat a francia művész, Nathalie Jomard vidám illusztrációival. Rajzaiba belefoglalja a küzdelmek sokaságát, amellyel a nők az anyaság során szembenéznek.

Mely gyakorlatok tetszettek a legjobban? Edzettél már valaha a babáddal?

betöltés...