A 17 éves fiú évekig küzdött a hajléktalansággal – most 17 főiskolára nyert felvételt

Gyakran azt mondják, hogy a határozottság – mindenek felett – a siker legmegbízhatóbb forrása. A 17 éves Dylan Chidick kétségtelenül bizonyítja, hogy ez igaz.

Dylan szegénységben született, és a családja egész életében küzdött a hajléktalansággal, de az elhatározása és a szeretett édesanyja bátorsága miatt minden megváltozik.

Dylan Trinidadban született, és 7 éves korában érkezett az Egyesült Államokba.

De ettől kezdve ez egy kemény csata volt az egyedülálló anya, Khadine Phillip vezette Chidick család számára. Dylan fiatalabb ikertestvérének komoly szívbetegsége van, és az egész család többször kényszerült bele és ki a hajléktalanságból.

De a Jersey City-ben lévő Henry Snyder Középiskola vezetője nem volt hajlandó megengedni, hogy a körülményei diktálják a jövőjét az életben. Hihetetlenül keményen dolgozott, évfolyamtitkárrá vált, és társadalmi megbecsülés övezte.

Színtiszta határozottság
Dylan számára nem volt kérdés, hogy határozottsága megváltoztatja a sorsának útját. A számtalan szívfájdalom és kihívás ellenére, Dylan elszántan azon munkálkodott, hogy legyen belőle valami. Az iskolában arra összpontosított, hogy kiváló legyen – és az erőfeszítések kifizetődtek.

A 17 évest már nem kevesebb, mint 17 főiskolára vették fel, így ő az első a családjában, aki felsőoktatásban fog részesülni.

„Nagy elszántsággal kell rendelkeznem” – mondta Dylan a Cleveland 19-nek. „Sokan azt mondták: ’Nem fogod ezt elérni.’ Ezek a felvételi értesítők, amiket kapok, igazolják, amit mondtam: meg tudom csinálni, és meg fogom csinálni.”

Egy anya szeretete
Minden sikeres fiatal mögött egy erős anya áll. Valóban, Dylan a sikereit édesanyja bátorságának tulajdonítja, hogy előre lépett és segítséget kért, amikor a leginkább szükségük volt rá.

A fia intelligenciájának és eltökéltségének tudatában, az édesanyja, Khadine, bátran lépett előre, és segítséget kért a Women Rising-től, egy non-profit szervezettől, amely segít a rászoruló nőknek és családjuknak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Everyone be sure to tune into @cbsnewyork this evening to hear all about Dylan’s story. Despite tragic circumstances, this Jersey City teen is triumphing 👍

WomenRising (@womenrisinginc) által megosztott bejegyzés,

“Az igyekezete gyakorlatilag még határozottabbá tett, hogy soha ne térjünk vissza újra ebbe a helyzetbe“ – mondta Dylan.

A szervezet segített elszállásolni a családot állandó támogató házban – és biztonságos helyet biztosított Dylan-nak, hogy tanuljon, mialatt a végső felvételi levélre várt.

Ígéretes jövő
Dylan-nek a New Jersey-i Főiskolára esett a választása, ahol politikatudományt kíván tanulni.

Most, a 17 éves, aki rossz kártyákat kapott, amikor megszületett, nem kevés reménnyel és büszkeséggel néz a 18. éve felé.

Micsoda csodálatos történet, amely bizonyítja, hogy a sorsunk a mi kezünkben van! Oszd meg, ha egyetértesz, és a jövőben a legjobbakat kívánod Dylan-nak.

betöltés...